vrijdag 12 februari 2010

Hanne Troonbeeckx met nieuwe realityreeks Het HotelIn het gloednieuwe, eigen format 'Het Hotel' blazen vijf duo's een historisch hotel én erkend monument aan de Belgische kust nieuw leven in. Hans Otten en Hanne Troonbeeckx begeleiden deze spannende afvalrace, want slechts 1 duo zal 'Het Hotel' mogen uitbaten.

Véronique De Kock gaat de sfeer opsnuiven in het land van de samba en de Copacabana. Met vier Vlaamse koppels trekt zij richting Brazilië voor het zevende seizoen van 'Temptation Island'. Verleiding is er een "way of life". En dat moet je de vrijgezellen geen twee keer zeggen. Niet toevallig komen de "zeven hoofdzonden" uitgebreider aan bod dan ooit.

Cara Van der Auwera laat in het achtste seizoen van 'Huizenjacht' de huizenjagers los in Vlaanderen. En Véronique De Kock zoekt in zonovergoten landen de mooiste panden uit voor landgenoten die België voorgoed verlaten.

De voorjaarspresentatie aan de pers staat gepland voor woensdagochtend 28 januari. Het aantal Vlaamse producties zal erg beperkt worden. Geen Peking Express of Ook Getest Op Dieren. De tweede reeks Vermist laat nog een poos op zich wachten, en shows als Can You Duet of Supertalent komen niet meer terug. Ook voor grote voetbaltornooien zal er geen plek meer zijn.

Volgens VT4 was hiermee te fel afgeweken van het VT4-profiel. Blikvangers worden de langverwachte terugkeer van Temptation Island, deze keer volledig Vlaams, en de nieuwe realityreeks Het Hotel met Hanne Troonbeeckx en Hans Otten. Huizenjacht mag ook terugkomen.

Uit het buitenland komt zeker en vast The Mentalist. De reeks was aanvankelijk bedoeld voor VIJFtv, maar omdat de serie qua kijkcijfers zo enorm scoort in het buitenland zou het een gemiste kans zijn om de reeks niet op het grotere VT4 te lanceren. Ondanks het soberder aanbod denkt de zender dat het geen slecht voorjaar zal worden.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten