vrijdag 21 juni 2013

Hanne Troonbeeckx stopt met bikini en badpak foto's en heeft nieuw kort kapsel: "Te volwassen om een babe te zijn"

 
Hanne Troonbeeckx stopt met bikini en badpak foto's en heeft nieuw kort kapsel: "Te volwassen om een babe te zijn"

Hanne Troonbeeckx werd jarenlang door mannen bejubeld omwille van haar badpak foto's in allerlei magazines. Maar tegenwoordig moeten de mannen steeds meer op hun honger blijven zitten.

Want wie zit te wachten op nieuwe foto's van Hanne Troonbeeckx in badpak of bikini, kan wel eens pech hebben.

De Vlaamse mannen die Hanne Troonbeeckx nog eens graag als een sexy babe aan het werk ziet in bikinishoots moet wellicht nog lang wachten. De mooie bekende Belgische vrouw schuift de aanbiedingen steeds meer van zich af.

"Het is niet dat ik vind dat ik te oud ben geworden om dergelijke shoots te doen, maar misschien ben ik wel te volwassen geworden om nog een babe te zijn", aldus de vrolijke blondine in Het Laatste Nieuws.

Hanne Troonbeeckx kiest voor korte coupe
 Regen of zon: Hanne Troonbeeckx is helemaal klaar voor de zomer en liet de schaar in haar halflange blonde lokken zetten.

De presentatrice en fotomodel is blijkbaar heel tevreden met haar korte kopje – dat iets wegheeft van dat van Eén-omroepster Eva Daeleman. ‘Douchen: 5 min... Tandjes poetsen: 1 min. Haartjes doen: ... 2 sec! Love my new hair cut!’, schreef de blondine op Twitter.

Ze plaatste er meteen ook een foto bij van zichzelf met haar nieuwe, frisse coupe en funky oorbellen.

En het moet gezegd: de Limburgse schone ziet er stralend uit.

Foto: Hanne Troonbeeckx gaat dus voor frisse nieuwe coupe

Dat Hanne Troonbeeckx immer stijlvol is, wisten we al langer. Modegevoelig als ze is, liet ze haar coupe veranderen, in afwachting van een prachtige zomer.

"Te koop: haardroger. Ik heb hem niet meer nodig!" Met die woorden liet Hanne haar fans op Twitter weten dat er een verandering zat aan te komen. En wat voor een! Van de halflange haren ging ze over naar een korte coupe, waar weinig werk aan zou zijn. Hanne is alvast klaar voor de zomer! Als ook het weer nu nog eens zou willen volgen…

BV’s geven zich bloot in de kleedkamer

Nog geen jaar nadat Dave Peters (36) de deur van de VRT achter zich dichttrok, gaat die deur weer open. Vanaf zaterdag duikt hij op Radio 2 in de kleedkamers van bekende Vlamingen. Niet dat de bekende Vlaamse media mannen en vrouwen naakt onder de douche worden lastiggevallen.

Dave Peters presenteert vanaf zaterdag 1 juni het Radio 2-programma Kleedkamergeheimen, waarin hij telkens twee bekende Vlamingen ontvangt. Die krijgen een straf verhaal van een bekende verteller uit de sportwereld te horen en moeten raden of dat verhaal waar is, of gelogen. In een andere spelronde moeten de BV’s raden welke bekende collega er in de kleedkamer zit.

Het is ook de bedoeling dat de bekende gasten een paar details over hun privéleven prijsgeven. Op de gastenlijst staan onder meer Hanne Troonbeeckx, Wendy Van Wanten, Linda De win, Ann Reymen, Zaki en Roel Vanderstukken. De bekende vertellers komen uit de wereld van de sport: ex-bokser Freddy De Kerpel, ex-voetballer Leo van der Elst, voetballers Kristof Snelders en Cisse Severyns en sportverslaggever Jos Willems.

Met zijn nieuwe radioprogramma keert Dave Peters terug naar het huis waar hij in september vorig jaar de deur achter zich dichttrok, na een carrière van tien jaar die begon bij Studio Brussel en eindigde bij MNM. Tien jaar lang een radioshow maken vond hij wel genoeg, al was het maar om eens thuis te zijn voor zijn kinderen in bed lagen. ‘Het is een cliché, maar radio is een microbe die je niet uit je lijf krijgt. Ik heb lang geen microfoon van dichtbij gezien, maar na tien seconden wist ik weer waarom ik radio zo leuk vind.’

Dave Peters blijft voetbalverslaggever bij Belgacom TV en TV Limburg en schrijft ook voor het voetbalmagazine Fan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten