woensdag 24 maart 2021

Hanne Troonbeeckx en BV's tonen zich van andere kant op De Showbizzkalender

Hanne Troonbeeckx en BV's tonen zich van andere kant op De Showbizzkalender.

Fotograaf Henk Van Cauwenbergh was gisteren druk in de weer in een bos in Hasselt voor de veertiende editie van De Showbizzkalender.

Atlete Svetlana Bolshakova moest op het laatste moment afzeggen, maar Kate Ryan, Hanne Troonbeeckx, Gaëlle Six, Tatiana Silva, Kirsten Flipkens, Anneleen Coorevits, Katerine Avgoustakis, miss België Cilou Annys, Ellen Dufour, Roel Vanderstukken en wielrenner Jürgen Van den Broeck met zijn vriendin Barbara laten zich in de kalender van een heel andere kant zien.

'Het opzet is bekende mensen op een verrassende manier in beeld te brengen en dat lukt ook deze keer weer aardig', zegt Van Cauwenbergh. 'Dé revelatie voor mij is Lauren Versnick, de dochter van Lynn Wesenbeek. Dat meisje is pas 16, maar ze heeft de drive en het talent om het te maken als topmodel. Ze is echt heel fotogeniek.'

De Showbizzkalender 2011 wordt op 23 oktober voorgesteld tijdens een gala in de Provinciale Hogeschool in Hasselt. De opbrengst gaat naar de aanplanting van een nieuw bos in Limburg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten