zaterdag 23 februari 2013

Hanne Troonbeeckx Alstublieft laat ons uw borsten zien! ludieke actie op internet om Vlaamse schone BV naakt op foto te laten poseren

Hanne Troonbeeckx Alstublieft laat ons uw borsten zien! ludieke actie op internet om Vlaamse schone BV naakt op foto te laten poseren

Alsof er nog niet genoeg naaktfoto's van Hanne op het internet circuleren, begonnen een aantal mannelijke fans van Hanne Troonbeeckx met een actie om de schone media madam uit te kleren te praten.

De verering van Hanne Troonbeeckx neemt soms echt kolderieke vormen aan, mag men wel zeggen.
 
Zo richtte dus een aantal jaren geleden, waarschijnlijk een groep studenten, de site http://www.alstublieft-hanne.com/ op. 
 
De hieronder staande letterlijke oproep op de site liet het raden naar de reden hiervan weinig tot de verbeelding over.
   
Hanne Troonbeeckx is ongetwijfeld gezegend met het meest goddelijke lichaam van alle bekende Vlaamse vrouwen. Niet alleen omdat wij het zo'n zonde vinden dat zo'n prachtige vrouw nog niet in het puur te zien is geweest, maar ook uit diep respect voor Hanne willen wij hier eens tonen dat we zeker en vast niet de enigen zijn die ervan dromen om Hanne's prachtige boezem te bewonderen. We zijn niet eens egoïstisch! Heel Vlaanderen moet kunnen genieten van zoveel moois, en waar we juist voor ijveren kunnen jullie dan ook hier lezen.
    
Het lijkt erg oppervlakkig, en dat is het misschien ook, maar wij willen de borsten van Hanne Troonbeeckx zien. Ja, zo simpel is het, blote tetten en stijve harde tepels. Nu, dit bewerkstelligen zou wel eens een ander paar mouwen kunnen worden, en daarom hebben we natuurlijk jullie steun nodig... Help Vlaanderen (en Nederland) de borsten van Hanne Troonbeeckx ontdekken! Spread the word: * Stuur de link naar deze website door naar je vrienden en vriendinnen (via e-mail, MSN, ...) * Link naar onze petitie vanop je blog! * Roep het uit vanop uw balkon! Natuurlijk rekenen we er ook op dat u zelf de petitie ook tekent!
    
We zien u zo graag! Met een berg respect voor de Vlaamse diva Hanne Troonbeeckx vragen we haar toch: laat ons alstublieft (foto's van) uw borsten zien! Topless!
  
Een petitie actie moest Hanne Troonbeeckx dus overhalen haar grote borsten te laten zien middels een fotoshoot in P-Magazine, Ché, Humo, Playboy of een ander mannenblad. 
De reactie van Hanne Troonbeeckx liet zich raden, zoals op de site te lezen staat:   
Slechts nieuws, dames(voor de holibi's en lesbische vrouwen) en heren! Hanne Troonbeeckx heeft ons vandaag via Studio Brussel laten weten dat ze, zelfs bij tienduizenden handtekeningen niet op onze vraag zal ingaan. Spijtig! De ontgoocheling is enorm, maar we zijn wel blij dat Hanne zo ludiek en sportief heeft gereageerd op onze oproep.
   
Hanne Troonbeeckx heeft gereageerd, en we kunnen haar reactie alleen maar respecteren. Met pijn in het hart geven we op... We danken toch Peter van Studio Brussel voor zijn assistentie: zonder hem had Hanne dit initiatief misschien nooit ontdekt...   
Hanne, als je je ooit bedenkt: LET US KNOW!
  
Voorlopig zullen de initiatief nemers van de website Hanne Troonbeeckx Alstublieft laat ons uw borsten zien! genoegen moeten nemen met de video en foto's van een filmpje waarin Hanne samen met enkele andere bv’s naakt het zwembad in duikt, om daarna bloot in een sauna met de BV's te discuteren over de minpuntjes en onzekerheden van hun vrouwelijke lichaam. Verder staat Hanne in het filmpje topless onder de douche, maar dat was het ook dan.
 
Later kwam Hanne Troonbeeckx in een interview nog eens terug op de ludieke actie 'Hanne Troonbeeckx Alstublieft laat ons uw borsten zien!'   
Hanne Troonbeeckx is net terug van een week Vietnam en heeft haar jetlag nog niet helemaal verwerkt, maar dat is haar nauwelijks aan te zien. Ze reisde naar het Aziatische land voor de jaarlijkse badpakkenspecial van P-magazine. 'Ik heb misschien wel vijftig muggenbeten gekregen, maar voor de rest was het een bijzonder leuke reis', zegt ze.
   
Hanne Troonbeeckx woont in een duplex om de hoek, maar als locatie voor de foto's stelt ze de fraaie tuin van het ouderlijke huis voor. Een foto- of filmcamera maakt haar allang niet meer nerveus. In Vlaanderen is zij een van de meest gevraagde covergirls. Nochtans beschouwt ze dat soort fotomodellen werk slechts als een zijstapje. Bijna drie maanden geleden tekende ze bij VT4 een nieuw contract, dat het grootste deel van haar professionele tijd in beslag neemt. 
Ze combineert haar omroepwerk met de presentatie van vier programma's: The Block, Huis op Stelten, De Brekers en vanaf dit weekend Red Bull Air Race. 'Momenteel is het extreem druk, maar ik realiseer me goed dat niet iedereen zoveel kansen krijgt. Bovendien kan het met een mediacarrière vlug afgelopen zijn. Daarom zie ik er absoluut niet tegenop om hard te werken', benadrukt ze. 
Voor duizenden Vlaamse en ook Nederlandse mannen ben je een babe of Vlaamse superbabe. Heb je er geen moeite mee dat zij je uitsluitend op je uiterlijke kwaliteiten beoordelen? Hanne Troonbeeckx: 'Ik kan niet zeggen dat het me koud laat wat men over me denkt. Wie ben ik in de ogen van die mensen? Ik ben heel vaak bezig met die vraag. Dan kun je je natuurlijk de vraag stellen: waarom doet ze dan modellenwerk? Mijn antwoord is eenvoudig: omdat het totaal iets anders is dan tv-werk. Ik moet er wel bij zeggen dat ik me nooit bloot in lingerie zal laten fotograferen. Verder dan bikini of badpak ga ik niet.'
 
Onlangs werd je via de website Alstublieft Hanne! gevraagd om je blote borsten te tonen in Playboy. Schrok je daar niet van? Hanne Troonbeeckx: 'Op een ochtend kreeg ik een telefoontje van iemand van Studio Brussel. Die man zei me doodleuk dat hij duizend Vlamingen zocht om een petitie te ondertekenen met de bedoeling dat ik naakt foto's van mijn borsten zou tonen. Ik was eerst sprakeloos. Zijn er nu echt mensen bezig met mijn borsten? Dat was de eerste vraag die in me opkwam. Ik antwoordde dat zelfs honderdduizend handtekeningen me niet konden overtuigen om mijn tetten te tonen. De reactie van de initiatiefnemers was heel sportief. Ze zeiden dat ze respect toonden voor mijn beslissing en wensten me nog het allerbeste. Ik heb die mensen een e-mail teruggestuurd met de melding dat ik het wel grappig vond, maar dat ik echt niet op hun verzoek kon ingaan. Mijn borsten blijven voorlopig prive'. In een eerder interview had Hanne al verklapt dat ze niet naakt zou poseren omdat ze naar eigen zeggen hangborsten heeft.

Toch hoeven de fans van Hanne niet met lege handen te blijven zitten.

In het verleden ging Hanne Troonbeeckx al naakt tijdens een interview in sauna en zwembad voor VT 4 Telefacts.


Omroepster Hanne Troonbeeckx maakte namelijk haar opwachting in Telefacts als 24 jarige vt4(tegenwoordig vier) omroepster. Met een aantal bekende Vlaamse vrouwen ging ze voor de camera's een dagje kuren in een sauna, wellness is hot. Later ging ze lekker naakt afkoelen onder een douche, waarna ze bloot een duik nam in een zwembad. Om een mooie dag af te sluiten bracht Hanne Troonbeeckx topless nog wat tijd door in het warme water van een bubbelbad. Enkele jaren geleden dook Hanne Troonbeeckx dus naakt het zwembad in samen met enkele andere bv’s, maar het filmpje en foto's drijven nu weer boven, door de aandacht van de ludieke actie. Hoe denken sexy Hanne en haar bv-vrienden over hun lichaam? Wat zijn hun minpuntjes en onzekerheden? Hanne praat openhartig over haar eigen borsten en lichaam in het interview. Het is niet iedere bekende Vlaamse vrouw gegeven om naakt op de nationale tv een interview te geven.   Doorheen de jaren werd het programma door verschillende bekende persoonlijkheden gepresenteerd.   Het was Terry Verbiest die in eerste instantie de eer kreeg om het gezicht te zijn van Telefacts. Later volgden onder andere Dany Verstraeten, Cathérine Moerkerke en Thomas Van Hemeledonck hem op.
 
En natuurlijk zijn er de foto's van een camera advertentie, waarin Hanne naakt in de weer is met een fotocamera, haar armen nauwelijks groot genoeg om haar tetten te bedekken.

Verder stond Hanne nog poedelnaakt in de boezem special van Vlaamse krant op een naaktkalender.
Een Vlaamse krant bracht namelijk een ode aan de borsten van Bekende Vlaamse Vrouwen.
Het Nieuwsblad Magazine stond een weekend lang in het teken van borsten. Een nummer vol ontboezemingen en een borstenparade van twaalf bekende, Vlaamse, vrouwen die het mooiste van zichzelf blootgaven.
 
Onder meer Roos Van Acker, Hanne Troonbeeckx, Els Tibau, Eline De Munck, Wendy van Wanten en Lien Van De Kelder showden hun naakte boezem aan het Vlaamse publiek.
Hoe zien vrouwen hun borsten? En hoe denken ze dat mannen ze zien? Waarom dragen ze een diepe decolleté? Stof genoeg om een magazine vol boezemverhalen te vullen.
Met serieuze verhalen over borsten die ziek maken en ludieke elementen zoals cupcakes in de vorm van borsten.
Met twaalf bekende Belgische gezichten die diep in hun boezem laten kijken, met de mooiste lingerie en met de mening van mannen over borstenclichés.

In het kader van een Nieuwsblad special over vrouwen en hun borsten gingen deze bekende Vlaamse vrouwen uit de kleren op de foto.
Dit leverde een nummer vol ontboezemingen en een borstenparade van verschillende bekende vrouwen zoals Roos Van Acker, Hanne Troonbeeckx, Els Tibau, Eline De Munck en Lien Van De Kelder, die het mooiste van zichzelf blootgaven.

Als het over Vlaamse borsten gaat, is de populaire presentatrice en media figuur Hanne Troonbeeckx na de bekendste tetten van weervrouw Sabine Hagedoren en Lien Van De Kelder een geliefd gespreksonderwerp. De dame beschikt over een goed uitgebouwde voorgevel die reeds de Pop Poll verkiezing ‘Wie zou u het liefst uit de kleren zien gaan?’, won. Dus mocht ze in de fotoreeks over Vlaamse borsten zeker niet ontbreken op de naaktkalender.
Enkele andere bekende gezichten die diep in hun boezem laten kijken waren Lien Van De Kelder, Els Tibau, Wendy Van Wanten, Eline De Munck, Hilde De Baerdemaeker, Pascale Platel en Roos Van Acker. Bekende Vlaamse media madammen met grote en kleinere cupmaten kwamen voorbij.
Want zeg nu zelf, een blote borst, met of zonder tepel, dat is toch fantastisch.

Hanne Troonbeeckx: "Te volwassen om een nog een babe te zijn"
Hanne Troonbeeckx werd jarenlang door Belgische mannen bejubeld omwille van haar sexy badpakfoto's in allerlei magazines. Maar tegenwoordig moeten de mannen steeds meer op hun honger blijven zitten.

Vroeger dook Hanne geregeld op tijdens feestjes in Carré voor weer een nieuwe Badpakken-special! Zo mocht Hanne Troonbeeckx de aftrap geven van het seizoen 2010 met een fotoshoot in De Panne.
 
Maar wie Hanne Troonbeeckx nog eens graag als een babe aan het werk ziet in bikinishoots of foto's waarop haar borsten en tepels verleidelijk bedekt zijn met een dun laagje kaviaar, moet wellicht nog lang wachten. De vrouw schuift de aanbiedingen steeds meer van zich af. "Het is niet dat ik vind dat ik te oud ben geworden om dergelijke photoshoots te doen, maar misschien ben ik wel te volwassen geworden om nog een babe te zijn", aldus de vrolijke blondine in Het Laatste Nieuws.

De initiatiefnemers van de site Hanne Troonbeeckx Alstublieft laat ons uw blote borsten zien! lijken dus definitief achter het net te vissen.

1 opmerking: