donderdag 5 augustus 2010

Sex en Tetten: VT4 omroepster Hanne Troonbeeckx over Temptation Island


Sex en Tetten, hier draait het volgens sexy VT4 omroepster Hanne Troonbeeckx allemaal om in Temptation Island.

Temptation Island is een Amerikaanse reality-serie die voor het eerst werd uitgezonden in 2001. Er zijn in diverse landen eigen versies gemaakt met wisselend succes: Australië, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk ("L´île de la tentation"), Italië ("Vero amore"), Scandinavië en Nederland/Vlaanderen.

De Nederlands/Vlaamse versie is een productie van het Belgische Kanakna, en wordt uitgezonden in vlaanderen door VT4. In tegenstelling tot het soortgelijke Blind Vertrouwen was de serie meteen een kijkcijfersucces. In Nederland zijn ook geregeld de buitenlandse versies uitgezonden. In 2006 werd Undercover Lover de opvolger van Temptation Island.

In 'Temptation Island' gaan vier koppels de ultieme relatietest aan door twaalf dagen lang, gescheiden van elkaar, door te brengen in het gezelschap van 11 mannelijke en vrouwelijke verleiders op een tropisch eiland.

Er komen dates op de meest exclusieve plekken, wat vaak uitmond in seks met de verleidsters. Bij het kampvuur krijgen de partners beelden van elkaar te zien. Is hun relatie sterk genoeg? Kunnen ze de verleiding weerstaan of is het vlees te zwak en wat zijn daar dan weer de gevolgen van? 'Temptation Island' is zeker niet bedoeld voor preutse mensen gezien het hoge bloot gehalte.

Diverse deelneemsters gingen na 'Temptation Island' in op een aanbod voor een naakt fotoshoot in Playboy.

De laatste jaren is ex Miss België Véronique De Kock 1 van de presentatoren van Temptation Island.

Kortom, zoals omroepster Hanne Troonbeeckx het in haar aankondiging al vertelde, veel naakte borsten en seks dus in Temptation Island op VT4. Sex en Tetten!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten