maandag 2 juli 2012

Hanne Troonbeeckx: ‘Ik ben nog niet over Koen Buyse’


Hanne Troonbeeckx: ‘Ik ben nog niet over Koen Buyse’

Wie het huwelijk van Elke Vanelderen en Regi Penxten live volgde, heeft het zéker gemerkt. De Limburgse schone Hanne Troonbeeckx (33), een van de beste vriendinnen van het koppel, straalde in haar kanariegele jurk.

Maar diep vanbinnen knaagt de liefdesbreuk met Zornik-frontman Koen Buyse (35) nog steeds aan haar. Dat heeft de presentatrice zelf gezegd in Tv-Familie.

‘Ik ben er nog voortdurend mee bezig, maar ik ga me niet als een trieste plant gedragen’, aldus Hanne Troonbeeckx. Integendeel, ze wil er alles aan doen om weer gelukkig te worden. ‘Ik leef van dag tot dag, spreek met vriendinnen af en ga niets uit de weg.

Wat moet komen, komt. Ik moet sowieso door deze moeilijke periode.’ Ook het feit dat ze nog kinderloos is baart haar geen zorgen. Ze leeft nu volgens de spreuk: ‘Dingen veranderen voortdurend. Waardeer het verleden, verlang naar de toekomst en leef in het nu.’

De sexy blondine en P-Magzine badpakken special bikini model Hanne Troonbeeckx ontkrachtte onlangs in Sjiek dat ze iets zou hebben met ‘Groenland’-presentator Bartel Van Riet.

Na de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren gonsde het van de geruchten dat de twee wel heel familiair met elkaar omgingen. ‘Ik heb toen tien minuten met Bartel gepraat, meer is er niet aan de hand’, beweert Hanne in het blad.

Hanne Troonbeeckx en Koen Buyse waren vier jaar een koppel. In maart van dit jaar besloten ze elk hun eigen weg te gaan. Wat er zal gebeuren met hun gloednieuwe huis in Beringen, waar het koppel nooit een nacht heeft doorgebracht, is onbekend.

Initiatiefnemers Peter Goossens en Gert Verhulst van kookzender Njam! klonken samen met presentatrice Hanne Troonbeeckx op het succes van het kookkanaal.

Zij deden dat zeer bewust met water, terwijl de andere aanwezige chef-koks een mojito met aardbeien achterover sloegen. Sinds Goossens’ in januari van dit jaar dronken een ongeval veroorzaakte, raakt de driesterrenchef geen druppel alcohol meer aan.

Het was de eerste keer dat Goossens terug in het openbaar verscheen sinds het ongeval. Eerder deze maand kreeg de chef een maand rijverbod en een boete.

Njam! verdubbelde het aantal kijkers en krijgt dagelijks 380.000 kijkers voor het virtuele fornuis, of 2,3 miljoen per maand.

Koen (Zornik) blijft Hanne Troonbeeckx achtervolgen

Terwijl Vlaanderen in de ban is van allerhande showbizz-huwelijken, is het niet al peis en vree in BV-land wanneer het over relaties gaat. De op de klippen gelopen relatie tussen Hanne Troonbeeckx en Zornik-frontman Koen Buyse laat zijn littekens na.

Hanne Troonbeeckx, hier in bikini en badpak op foto's tijdens de photoshoot voor P-Magazine badpakken special 2005, en die er op het huwelijk van haar vrienden Regi en Elke stralend uitzag in haar nauw aansluitende jurk, is nog altijd niet over de breuk heen.

"Ik ben er nog voortdurend mee bezig, maar ik ga me niet als een trieste plant gedragen", aldus de sexy blonde verschijning die nog steeds top is wanneer we het over Vlaamse babes hebben. Ze blijft dus niet bij de pakken zitten: "Ik leef van dag tot dag. Wat komen moet, dat komt, ik moet sowieso door deze moeilijke periode".

Dat ze op haar 33 nog kinderloos is, deert haar niet: Hanne Troonbeeckx gelooft er in dat er snel verandering kan komen in haar huidige situatie.

Nochtans werd ze onlangs gelinkt aan een andere Bekende Vlaming: Bartel Van Riet, de man met de groene vingers van het gelijknamige programma, leek de kanshebber te zijn om lekkere Hanne mee in zijn nestje te lokken, maar volgens Hanne zijn de geruchten helemaal niet waar.

De twee konden het bijzonder goed vinden met elkaar op de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren, werd verteld, maar Hanne countert de roddel: "Tien minuten heb ik met Bartel gepraat, meer is er niet aan de hand".

Ondertussen is het al sinds maart uit elkaar met Buyse. De twee bouwden samen een huis in Beringen, maar verbleven er nooit. Wie er zijn intrek zal nemen, hebben ze nog niet bekendgemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten