maandag 27 mei 2013

Hanne Troonbeeckx: "Ik moest weer bij mijn ouders gaan wonen"


Hanne Troonbeeckx: "Ik moest weer bij mijn ouders gaan wonen"

"Ik ben een echte 'emo-kip'. Vooral mijn vrienden en familie hebben een grote impact op mij. Als ik besef wat voor een fijne vriendenkring ik heb, kan ik daar toch wel emotioneel op reageren", zegt Hanne Troonbeeckx.

De 35-jarige Vlaamse tv-presentatrice en fotomodel is nu acht maanden samen met Juri Deroye, de uitbater van eetcafé Sjiek in Zonhoven. "Vroeger had ik een uitgesproken toekomstbeeld over mijn trouwfeest en kindjes, maar dat hoeft even allemaal niet meer", klinkt het in Story. "Ik laat alles op me afkomen. Ik heb ook nul routine in mijn leven. De enige routine die ik heb is dat ik iedere avond bij dezelfde schat thuiskom." (lacht)

"Ik besef de laatste tijd heel vaak dat ik verdomme gelukkig ben. Ik heb een periode terug bij mijn ouders gewoond en dat was wel confronterend. Ik moest opnieuw beginnen om mijn geluk op te bouwen.
Maar sindsdien is het heel snel omhoog gegaan. Mijn droom was altijd huisje-boompje-beestje. En toen ik dat had, liep het fout. Veel verdriet en pijn, maar het is geklasseerd. Been there, done that. En nu gaat alles veel gemakkelijker.", aldus Hanne Troonbeeckx.

Ann Van Elsen en Hanne Troonbeeckx kruipen dan ook samen uit diep dal na pijnlijke relatiebreuk

Hanne Troonbeeckx gaat dieetvoeding promoten

Hanne Troonbeeckx wordt het uithangbord van dieetvoedingproducent Lignavita. "Een eer", vindt de Njam!-presentatrice zelf.

"Toen ze me vroegen om hun ambassadrice te worden was ik vereerd. Ze brengen producten op de markt waar ik achter sta en die hun effectiviteit hebben bewezen. Vaak ontbreekt het dieetvoeding aan smaak, waardoor mensen snel afhaken. Lignavita heeft evenwichtige dieetvoeding die ook nog eens lekker is. Ze brengen bovendien vaak nieuwe producten en smaken op de markt", aldus Hanne in TvFamilie.

Zelf gaat Hanne Troonbeeckx één keer per week naar een diëtiste. "Ik volg niet echt een dieet, daarvoor eet ik te graag. Maar ik pas een aantal regels toe om niet zwaarder te worden. Thuis koken we altijd gezond met veel groentjes en gebruiken we lightproducten."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten