zaterdag 4 oktober 2014

Hanne Troonbeeckx gaat weldra strippen op het podium voor Stilte AUB

 
Hanne Troonbeeckx gaat weldra strippen op het podium voor Stilte AUB

Als Hanne Troonbeeckx iets heel graag wil, dan gooit ze nooit haar goddelijk lichaam in de strijd. Maar langs de andere kant: een keertje strippen op een podium kan geen kwaad natuurlijk.

Hanne Troonbeeckx: we kennen de Limburgse schone vooral als presentatrice en omroepster, maar ze kan ook een aardig stukje acteren. Het bewijs daarvan is weldra te zien in de theaterproductie 'Stilte AUB'.

In die theaterproductie doet Hanne Troonbeeckx een heuse sexy striptease en dan heeft ze uiteraard mooie lingerie nodig om daar op het podium te staan schitteren. Mooie lingerie kost geld, dat weet Hanne donders goed.

“Mijn voorkomen werp ik nooit in de strijd om iets te bereiken, maar mijn bekendheid wel. Als ik ga shoppen, vraag ik wel eens korting in ruil voor reclame. Een nee heb je, een ja kun je krijgen. Een voorbeeld: ik sta weldra bijna elke avond op het podium met 'Stilte AUB' en dan heb ik niet één maar twee lingeriesetjes nodig, anders zou het nogal snel een onhygiënische zaak worden. Dat is echter een kostelijke zaak, dus zou ik korting kunnen vragen of misschien zijn de zaakvoerders wel zo vriendelijk om me een setje te schenken in ruil voor naamsvermelding. Of ik zou een uurtje in hun zaak kunnen gaan staan, zodat de klanten kunnen zien dat ik er ben.”

Da's slim bekeken van Hanne. De niet onknappe blondine in lingerie, dat moet ongetwijfeld een streling voor het oog zijn, net als Hanne in bikini.

Hanne Troonbeeckx opnieuw in lingerie op de bühne

Binnenkort is Hanne opnieuw te zien in een theaterproductie. In ‘Stilte AUB’ stript de vrouw tot op de lingerie, een kostelijke zaak, zo blijkt al snel, want je hebt wel twee setjes nodig om het iedere avond hygiënisch te houden. ‘Dus vraag ik wel eens een BV-korting.’

‘Mijn voorkomen werp ik nooit in de strijd om iets te bereiken, maar mijn bekendheid wel. Dat durf ik gerust toe te geven. Als ik ga shoppen, vraag ik wel eens korting in ruil voor reclame. Een nee heb je, een ja kun je krijgen. Maar ik geef er iets voor terug hé. Ik profiteer nooit van de situatie. Een voorbeeld: omdat ik in oktober bijna elke avond op het podium sta met ‘Stilte AUB’ heb ik niet één maar twee lingeriesetjes nodig. Anders zou het nogal snel een onhygiënische zaak worden. Wel dat is een kostelijke zaak. Dus zou ik bijvoorbeeld korting kunnen vragen of misschien zijn de zaakvoerders wel zo vriendelijk om me een setje te schenken in ruil voor naamsvermelding. Of ik zou een uurtje in hun zaak kunnen gaan staan, zodat de klanten zien dat ik er ben. Of als ik, ik zeg maar wat, aan het bouwen ben en ik doe in die periode net een fotoshoot voor een woonmagazine, dan zou ik reclame kunnen maken voor die bouwfirma’, aldus Troonbeeckx in Hallo.


Limburgse presentatrice en model Hanne Troonbeeckx op de planken

Niemand minder dan Hanne Troonbeeckx zal in oktober één van de hoofdrollen spelen in de openingsproductie van het Limburgs Amusementstheater in De Roxy in Sint-Truiden. Hanne speelt zichzelf en actrice Britt in de bekende toneelkomedie ‘Stilte a.u.b.’.

Hanne een was een tijdlang omroepster op VTM, presenteerde samen met Hans Otten het VT4 programma “The Block”, nam deel aan “De Grote Sprong” en is sinds een tijd het gezicht van de kookzender Njam. Verder werkte Hanne vooral als model voor onder meer P-Magazine.

Blik achter de toneelschermen
'Stilte a.u.b.' is een komedie over een theatergezelschap dat repeteert voor de première van het toneelstuk 'Niets om het lijf'. Op de generale repetitie blijken de acteurs verre van klaar voor de opvoeringen. De tekst is niet gekend, de rekwisieten zijn niet wat of waar ze moeten zijn, technische problemen doen zich voor. Intussen steken bij de acteurs jaloersheid en rivaliteit de kop op. Na de vele en lange repetities slaat de vermoeidheid toe, waardoor onderlinge spanningen aan de oppervlakte komen.

Naast Hanne Troonbeeckx spelen ook Hilde Gijsbrechts en Gunter Reniers mee. Hilde en Gunter zijn op dit ogenblik dagelijks als broer Sven en zus Elke te zien in de heruitzendingen van de populaire VTM-reeks 'Wittekerke'. De cast wordt verder aangevuld met Yves Caspar, Romain Bamps, Sofie Carlier, Kristien Reniers, Bart Daenen en Kevin Caers. Info en reservatie op www.deroxy.be.

Stilte a.u.b.
3, 4, 10, 11, 12, 17, 18, 19, 23, 24 en 25 oktober 2014

Limburgs Amusementstheater

Eén van de meest gespeelde komedies ter wereld!

Een theatergezelschap repeteert voor de première van de deurenkomedie 'Niets om het lijf', maar op de generale repetitie blijken de acteurs verre van klaar voor de opvoeringen… De tekst is niet gekend, de rekwisieten zijn niet wat of waar ze moeten zijn, technische problemen doen zich voor. Intussen slaat na de vele en lange repetities de vermoeidheid toe bij de acteurs en de regisseur. Jaloersheid en rivaliteit steken de kop op en heel wat onderlinge spanningen komen aan de oppervlakte…

Deze komedie laat u eindelijk zien wat er zich in de coulissen afspeelt tijdens een toneelvoorstelling.

Met niemand minder dan Hanne Troonbeeckx als gastactrice!
Hanne was omroepster op VTM en presenteerde later The Block op VT4. Vorig jaar nam ze deel aan 'De Grote Sprong' op VTM. Hanne werkte als model voor o.a. P-Magazine.

Spel: Hilde Gijsbrechts ('Wittekerke'), Yves Caspar, Gunter Reniers, Hanne Troonbeeckx, Romain Bamps, Sofie Carlier, Kevin Caers, Kristien Reniers en Bart Daenen.

Tekst: Michael Frayne
Regie: Gunter Reniers en Yves Caspar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten