donderdag 1 maart 2012

Hanne Troonbeeckx op cover P-Magazine badpakkenspecial 2011 in bikini


Hanne Troonbeeckx op de cover van de eerste badpakken special van 2011.

Heel wat schoon volk maandagavond in dancing Noxx te Antwerpen waar de nieuwe Badpakkenspecial van P-magazine feestelijk op gang werd getrokken, en ons aller Hanne Troonbeeckx staat direct op de cover van de eerste badpakken special van 2011.

P’s Badpakken-special: Bali en 8 zinderend mooie vrouwen waaronder Hanne Troonbeeckx

Dit jaar trok P-magazine voor zijn beroemde Badpakken-special met ‘s lands mooiste vrouwen en een hoop bikini's naar het prachtige Bali om vanaf 21 juni (tot 9 augustus) de zomer van menig Vlaming op een meer dan aangename manier op gang te trekken.

Fotoshooten in Bali

Bali is het meest paradijselijke eiland van Indonesië. Nergens vind je zulke witte zandstranden, prachtige groene heuvels, betoverende koraalriffen, uitgestrekte rijstvelden, … Stuk voor stuk ideale decors voor P’s zinnenprikkelende Badpakken-specials met Hanne Troonbeeckx.

Wie ligt er dit jaar mee op uw loungy zonnebed? Hanne Troonbeeckx siert de eerste Badpakken-cover, daarna volgen nog Gaëlle Garcia Diaz, Laure-Anne Tombeur, Anouk Matton, Jill Vandermeulen, Pamela van Kruysdijke, Linsey Defrenne en Tanja Dexters.

Herman Matthys stond in voor de productie, Daniel Dedave en Sigfrid Eggers voor de fotografie van Hanne Troonbeeckx.


Het Badpakkenfeest ’11 @ Noxx Antwerpen: 20 juni 2011
P’s Badpakken-special is niet zo maar een special, nee het is dé special waar menig Vlaamse man jaarlijks naar uit kijkt. Het teken dat de zomer echt begint.
 
 
Ook dit jaar is P-magazine voor zijn Badpakken-special met een stel mooie vrouwen, waaronder Hanne Troonbeeckx, naar een toplocatie getrokken om vanaf 21 juni (tot 9 augustus) de zomer van menig Vlaming op een meer dan aangename manier op gang te trekken.

Als fotoshoot-locatie viel de keuze op Bali, het meest paradijselijke eiland van Indonesië.

Nergens vind je zulke witte zandstranden, prachtige groene heuvels, betoverende koraalriffen, uitgestrekte rijstvelden, … Stuk voor stuk ideale decors voor P’s zinnenprikkelende Badpakken-specials en Hanne Troonbeeckx in bikini op het strand.

Wie ligt er dit jaar mee op uw loungy zonnebed? Hanne Troonbeeckx siert dus de eerste Badpakken-cover, daarna volgen nog Gaëlle Garcia Diaz, Laure-Anne Tombeur, Anouk Matton, Jill Vandermeulen, Pamela van Kruysdijke, Linsey Defrenne en Tanja Dexters.

Herman Matthys stond in voor de productie, Daniel Dedave en Sigfrid Eggers voor de mooie fotografie van Hanne Troonbeeckx.

Op het P-feestje waren Miss België 2011 Justine De Jonckheere, Playboy naakt model Lesley-Ann Poppe en glamourmodel Gaëlle Garcia Diaz de meest opgemerkte figuren terwijl de muzikale omlijsting verzorgd werd door Sven Van Hees, Ultrasonic 7 en dj's Lexis en Rakesh (club 69).

P-magazine Badpakken-special 2011: Hanne Troonbeeckx

Hebt u zich ook al afgevraagd waarom P-magazine het de Badpakken-special noemt, terwijl de mooie bekende Vlaamse vrouwen in kwestie alleen maar bikini’s (of minder) dragen?

P-magazine weet het zelf ook niet meer, maar Hanne Troonbeeckx geeft wel de start van de 14de editie in bikini.

Eerder dit jaar stond Hanne Troonbeeckx al in bikini voor de lens van fotograaf Henk Van Cauwenbergh voor de Showbizzkalender 2011.

Nadat hij enkele maanden geleden Miss België Cilou Annys al voor z’n lens had, was het daarna de beurt aan VT4-gezicht Hanne Troonbeeckx om te poseren voor de naaktkalender.

Hanne Troonbeeckx werd stevig onder handen genomen in de make-up, de kapper deed z’n werk en er werd een mooi setje uitgekozen waarin Hanne probleemloos en zonder complexen poseerde.

En Hanne Troonbeeckx had geluk met de fotoshoot, want op het ogenblik dat ze klaar was, kwam de zon door het wolkendek. Niet dat je daar veel aan hebt in een donker bos maar het was al snel droog.


Wie staan er naast Hanne Troonbeeckx nog meer op de nieuwe Showbizzkalender 2011.


Uiteraard staat huidig Miss België Cilou Annys op de cover van de kalender en de andere maanden worden gevuld met sexy of naakt foto's van Kate Ryan, Lauren Versnick, Wesley Sonck en Maité, Gaelle Six, Tatiana Silva, Katerine Avgoustakis, Ellen Dufour, Cynthia Reekmans, Jurgen Vandenbroeck met zijn vriendin Barbara, Annelien Coorevits, Svetlana Bolshakova, Elodie Ouedraogo en natuurlijk Hanne Troonbeeckx.

Uiteraard staan er ook showbizzmannen op en hoe moeilijk het ook was om een gaatje in hun drukke opnameschema te vinden, Axel Daeseleire en Roel Vanderstukken zullen de stoere binken op de kalender zijn.

Ook in 2006 stond Hanne Troonbeeckx in bikini op de cover van de badpakken special, zoals de foto's op deze pagina laten zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten