woensdag 26 augustus 2020

Hanne Troonbeeckx debuteert in theater als wulpse maîtresse

Hanne Troonbeeckx debuteert in theater als wulpse maîtresse

VT4-presentatrice Hanne Troonbeeckx maakt in april haar theaterdebuut als wulpse maîtresse van een minister in de komedie ‘Foei, Minister’. De rol van overspelige minister wordt gespeeld door Studio 100-baas Gert Verhulst.

Na ‘Taxi Taxi’ en ‘Pak de poen’ is ‘Foei, Minister’ de derde theatervoorstelling van Studio 100-baas Gert Verhulst. De voorstelling loopt vanaf 11 april in Zaal Elckerlyc in Antwerpen.

‘Foei, Minister’ is een komedie van Ray Cooney, geregisseerd door Stefan Staes. Het verhaal gaat over een minister die zijn vrouw vertelt dat hij een marathonzitting in het parlement moet bijwonen en daarvoor blijft overnachten in Brussel. In werkelijkheid heeft de politicus echter een amoureus afspraakje met zijn maîtresse in een hotel. Wanneer de minister een lijk in het hotel ontdekt, is hij bang dat zijn affaire zal uitlekken. Hij trommelt zijn kabinetschef op om het lijk te laten verdwijnen, maar dat loopt niet van een leien dakje.

Naast Gert Verhulst spelen ook Annemie Picard, Peter Van de Velde, Dirk Lavrysen, Gunter Reniers en Nele Goossens een rol in ‘Foei, Minister’. Hanne Troonbeeckx is de vreemde eend in de bijt. De Beringse blondine is niet de eerste BV die haar opwachting maakt in een komedie van Verhulst. In ‘Taxi Taxi’ maakte Karen van K3 haar acteerdebuut.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten