vrijdag 1 januari 2010

Hanne Troonbeeckx Peter Live één Koen Buyse

Hanne Troonbeeckx en Koen Buyse zijn koppel
'Ik ben geweldig gelukkig'

Vlaanderen is een glamourkoppel rijker. VT4-presentatrice Hanne Troonbeeckx is samen met Zornikfrontman Koen Buyse. Op de uitreiking van de Mia's toonden ze hun liefde voor het eerst aan de buitenwereld.

'Ik ben geweldig gelukkig', zegt een stralende Hanne. Jan Claeys
De voetballers hebben afgedaan. Mediamadammen zoeken het tegenwoordig tussen de gitaren en de drums.

Dus volgt ook Hanne Troonbeeckx die trend. Sinds een tijd is ze samen met haar Limburgse streekgenoot Koen Buyse.

De frontman van Zornik was woensdagavond in Lint voor de opnames van de Mia's. Buyse was genomineerd in de categorie 'Beste Rock' en kreeg die award ook mee naar huis. Hanne was de eerste om hem uitgebreid te feliciteren. 'Het klopt dat we een koppel zijn', zegt ze. 'Maar meer gaan Koen en ik daar niet over vertellen.'

Hanne en Koen hebben alleszins één gemeenschappelijke vriend: Regi. Ze zingen allebei op zijn laatste plaat Registrated. Buyse hielp Regi bij de productie van de plaat, en dus ook bij het nummer dat Hanne inzong.

De sexy VT4-omroepster en presentatrice van onder andere The Block en Red Bull Air Race was sinds vorige zomer vrijgezel. Ze had voordien een relatie van meer dan 2 jaar met Joeri, de ene helft van de tweeling uit het eerste seizoen van Peking Express.

Binnenkort is rondborstige Hanne Troonbeeckx aan de zijde van Gert Verhulst te zien in de komedie Foei minister. Koen Buyse zal ongetwijfeld op de eerste rij zitten.

Zornik bestaat 4.000.000 minuten en om dat op gepaste wijze te vieren, is er op 6 december een groot concert in de Ethias Arena in Hasselt. Ook de nieuwe plaat en de bijbehorende dvd heten trouwens 4.000.000 minuten. Daarna gaat Zornik even de koelkast in, want Koen Buyse heeft samen met zijn bassist een eerder dancegericht project opgestart: Nitebytes. De eerste single moet al in februari in de winkels liggen, maar vooraleer Koen allerlei nieuwe wegen inslaat, gaat hij nog even langs bij Peter Van de Veire.

In Peter Live mocht vriendin Hanne Troonbeeckx aan Koen Buyse nog een Gold Award uitreiken.

Aan alle mooie liedjes komt een eind en dat is voor 'Peter Live' niet anders. Voor de laatste aflevering haalt Peter Van de Veire nog eens alles uit de kast, met Milk Inc, Zornik, Will Tura, Hanne Troonbeeckx, K3 en Ronny Mosuse als gasten. Vrijdag zullen de kijkers ook te weten komen of hij erin geslaagd is om 10.000 exemplaren te verkopen van zijn single 'Neem me mee'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten