dinsdag 26 januari 2010

Hanne Troonbeeckx uit de kleren voor fotoshoot in mannenblad?


Een fotoreportage in een populair mannenblad wenkt voor Lien Van de Kelder of Hanne Troonbeeckx!

Van alle Vlaamse vrouwen moet Lien Van de Kelder (26) als eerste een aanbod krijgen voor een naaktreportage in het blootblad Playboy . Dat blijkt uit een tussenstand op een website van magazine , waar bezoekers bekende Nederlandse of Vlaamse vrouwen kunnen voordragen voor een bloot fotoshoot. De winnares van de verkiezing zal een aanbod krijgen om haar borsten te tonen aan de lage landen.

Lien Van de Kelder won eerder al de categorie 'Wie zou u uit de kleren willen zien gaan?' in Humo 's Pop Poll. Ook Véronique De Kock is voorgedragen, net als haar VT4-collega Hanne Troonbeeckx, Belle Perez, Sophie Dewaele, Linda Mertens van Milk Inc en Andrea Croonenberghs.

Pl@yboy vraagt lezers welke BV of BN 'er ze bloot willen zien in het blad.

Pl@yboy heeft hiervoor een nieuwe actie verzonnen. Via een speciale website van het mannenblad kunnen bekende Nederlandse of Vlaamse vrouwen worden voorgedragen voor een blootreportage.

De mooiste der Lage Landen
Jan Heemskerk, hoofdredacteur van de Nederlandse editie van het blootblad, gaat proberen de winnares straks daadwerkelijk te strikken voor een naakt reportage. De hoofdredacteur zegt het niet erg te vinden dat het publiek tijdelijk de honneurs waarneemt bij de keuze voor een reportage. "Ik ben erg benieuwd wie onze lezers verkiezen tot mooiste celebrity."

Vlaams schoon
Op de eerste dag van de actie voert Tros-presentatrice Yolanthe Cabau van Kasbergen de lijst aan. Ook Journaal-lezeres Eva Jinek, Yolanthe, Gigi Ravelli en Luca Prins, Chantal Janzen, Fatima Moreiro de Melo, Wytske Kenemans, Daniëlle Overgaag, Jennifer Hoffman en oudgediende Katja Schuurman gooien hoge ogen voor een naakt fotoshoot.

Komaan Vlaamse lezers, wij willen toch Hanne Troonbeeckx, Sabine Hagedoren, Lien van de Kelder, Belle Perez, Veronique De Kock, Sophie Dewaele, Roos Van Acker of Erika Van Tielen haar blote borsten zien? Desnoods Miriam Crombé in al haar West-Vlaamse glorie. Of de tetten van Wendy van Wanten.

Voor het eerst in de geschiedenis mag Nederland en Vlaanderen dus zélf kiezen welke vrouwelijke BN'er of BV ze het liefst in evakostuum in de Playboy willen zien.

Op de nieuwe site van het blootblad (www.playboyzone.nl) mogen de lezers hun favoriete bekende Nederlandse of Vlaamse vrouw aandragen voor een blootreportage. De vrouw die de meeste stemmen krijgt zal officieel worden benaderd door hoofdredacteur Jan Heemskerk.

Hij vertelt: "Het zoeken naar de mooiste naakte bekende vrouwen is het beste onderdeel van mijn baan. Ik vind het dan ook geweldig dat we tijdelijk heel Nederland een beetje Hoofdredacteur van Pl@yboy kunnen laten zijn. Erg benieuwd wie Nederland en België verkiest tot mooiste celebrity.”

Of Hanne Troonbeeckx de wedstrijd zal winnen is dus nog even afwachten...
Voorlopig moeten we het dus (nog)doen met foto's en filmpjes van de harde tepels van Hanne...1 opmerking: