woensdag 5 mei 2010

Hanne Troonbeeckx VT4 omroepster diepe decolleté
Temptation leeft! Hanne Troonbeeckx had niet veel woorden nodig om mijn aandacht te trekken. Misschien lag het ook aan het programma dat ze moest aankondigen, maar haar eigen kledij met zicht op haar borsten en een diepe decolleté liet ook niet te veel aan de verleiding over.

Soit, dit programma dat vorig jaar waarschijnlijk zijn hoogtepunt beleefde met “Talk to the hand...” is momenteel toe aan het zevende seizoen met de al dan niet toepasselijke naam ‘De Zeven Hoofdzonden’.

Dat men het programma nog altijd als de ultieme relatietest verkoopt, is een beetje overroepen, maar dat men überhaupt nog iemand gevonden heeft die dat concept écht gelooft, dàt is wel erg straf van de programmamakers!

Nieuw in dit seizoen is de onderlinge rivaliteit tussen de vrijgezellen. Waar het overduidelijk blijkt dat de mannen zich ongegeneerd willen amuseren met wellustige vrouwen, veranderen die zondige miekes al zelf in kregelige, jaloerse grieten.

Vooral Chris blijkt nogal gebukt te gaan onder die rivaliteit. Tja, als je elke ochtend een andere vrouw tussen je lakens ontdekt, zou je voor minder in je haar krabben.

De stoere binken die de vrouwen moeten verleiden, hebben er echter ook last van! Dit neemt natuurlijk wel erg veel van de pret weg. En er schort nog iets. Die bloedmooie exemplaren... lijken schoon van ver, maar zijn verre van schoon.

Stiekem toch weer eens zitten denken om misschien toch zelf eens dat eiland te gaan bevolken. Is er toch iemand die de stereotiepen in stand houdt!

Het was me het weekje wel voor de kandidaten aan de VT4- reality-reeks ‘Het Hotel’. Zwoegen en sleuren, nauwelijks tijd om te slapen in hum mobilhome, want hun eerste hotelkamer moest af zijn tegen dat de eerste gasten op zaterdag arriveerden.

Vorige week maandag hadden de presentatoren Hanne Troonbeeckx en Hans Otten, immers een oproep gelanceerd naar de kijkers toe. ‘Wie niet kan wachten tot de officiële opening van het hotel op 20 maart, kan nu bellen en gratis een kamer boeken. En deze oproep bleek niet in dovemansoren te zijn gevallen bij de televisiekijkers. De telefoons stonden roodgloeiend tot diep in de nacht, wat de vier overblijvende duo’s, alleen maar extra stress opleverde.

Tot overmaat van ramp kwam architect Chris op twee dagen voor de eerste gasten er zouden arriveren, nog met slecht nieuws. De werken hadden vertraging opgelopen en de kamers zouden over geen water beschikken. De hotelgasten zullen het dus moeten doen zonder toilet, zonder douche en zonder verwarming. Vraag was, wie zou er het creatiefst uit de hoek komen en het best presteren.

Traantjes van geluk!
Uiteindelijk ging de weekoverwinning naar het West-Vlaamse duo Stefanie Geryl en Olivier Tilmant uit Oostduinkerke. Volgens juryvoorzitter Thierry Jousse, kenden ze de overwinning toe aan Stefanie en Olivier omdat dit duo eruit sprong door de aandacht die ze besteden aan de details! Stefanie kon haar traantjes niet bedwingen.

“Je moet niet huilen, maar lachen”, lachte Olivier zijn vrouw toe. “Het zijn traantjes van geluk”, stelt Hanne Troonbeeckx. Na te zijn bekomen van het goede nieuws, ging het duo naar de kamer kijken en hun eerste reactie was ….. “wauuuuw, oh, wat is dat hier groot zeg, er ligt hier al parket, zalig, en die ramen en het plafond… da’s sjiek hé!”

“Het is een echte eer dat hier te mogen doen, die luxe suite met zicht op zee inrichten! De kamer op zich en het zicht dat je hebt, daar zijn geen woorden voor hé”, laat Stefanie haar geluk de vrije loop. “Dat geeft je extra moed om nogeens een tandje bij te steken”, vult Olivier lachend aan.Geen opmerkingen:

Een reactie posten