dinsdag 11 januari 2011

Njam! presentatrice Hanne Troonbeeckx is verliefd op kaviaar

Njam! presentatrice Hanne Troonbeeckx is verliefd op kaviaar
 
Het nieuwe gezicht van Njam! Hanne Troonbeeckx stond onlangs in P-Magazine met een exclusieve fotoshoot.
 
Tijdens de fotoshoot werden haar naakte borsten namelijk creatief ondergedompeld in kaviaar.
 
Dat leverde natuurlijk voor de Vlaamse mannen onder ons leuke beelden op van sexy Hanne Troonbeeckx.
 
In het interview praat Hanne vooral over de nieuwe zender Njam! (waar ze het gezicht van is), over haar studie interieurvormgeving en haar toekomst met Koen Buyse.
 
Daarnaast spreekt de fotoreportage met de kaviaar op de borsten van Hanne Troonbeeckx natuurlijk voor zich...
Hanne Troonbeeckx stond dus bloot op de cover van P-Magazine te blinken in de kaviaar. Zinneprikkelend en lekker.
 
Echte liefhebbers van kaviaar haalden in Man bijt Hond echter hun neus op voor de met kaviaar bedekte boezem van mooie Hanne.
Op vrijdag 7 januari zond Eén live de uitreiking van de 'Music Industry Awards' uit. De kers op de taart was de uitreiking van de 'MIA' voor 'de Hit van het jaar', een award waarvoor Tom Dice, Amatorski, Daan en Stromae in de running zijn. De winnaar kreeg zijn award vrijdag uit handen van niemand minder dan VS-ambassadeur Howard Gutman.

Howard Gutman was trouwens niet de enige opvallende gast die de MIA’s met een bezoekje vereert. De andere awards worden uitgereikt door onder andere Veerle Baetens, Elke Vanelderen, Neveneffecten, Sofie Van Moll, Georges Leekens, Barbara Sarafian, Tatiana Silva, Iwein Segers, Ann Reymen, kersvers Belgisch formule 1-piloot Jérôme d’Ambrosio, An Lemmens, Johan Verminnen, Hanne Troonbeeckx, Nathalie Meskens en de Benidorm Bastards.
Presentatoren Luk Alloo en Evy Gruyaert leiden het geheel in goede banen.
Hanne Troonbeeckx is het gezicht van de nieuwe digitale kookzender Njam!. Njam! is een project van sterrenchef Peter Goossens en Studio 100. De zender zal voorlopig enkel te zien zijn via het digitale aanbod van Telenet.
Hanne Troonbeeckx zal de programma's op de zender aankondigen en de koks introduceren bij de kijkers. De presentatrice blijft ook voor VT4 werken, waar ze momenteel het "Shownieuws" presenteert.
Njam! zendt de klok rond kookprogramma's uit. Chefs die meewerken zijn onder anderen Roger van Damme van Het Gebaar, Johan Segers van 't Fornuis, cocktailspecialist Manuel Wouters en chocolatier Dominique Persoone.
De jongste chef in het rijtje is Thierry Theys, die vorig jaar zijn restaurant Nuance opende en meteen gebombardeerd werd tot Jonge Topchef van 2010 door restaurantgids Gault Millau. Hanne Troonbeeckx praat de programma's aan elkaar.

Ook buitenlandse kookprogramma's met chefs als Antonio Carluccio en Jamie Oliver komen aan bod.
De gloednieuwe kookzender Njam! startte op woensdag 1 december met zijn uitzendingen. Voorlopig kunnen dus nog enkel Telenet Digital TV-abonnees Njam! kunnen bekijken op kanaal 20.  
 
Hanne Troonbeeckx wordt het knappe gezicht van de nieuwe kookzender, dat een project is van sterrenchef Peter Goossens en Studio 100. Naast Peter Goosens zullen er nog heel wat andere koks te zien zijn, zoals onder andere Roger Van Damme, Dominqiue Persoone, Thierry Theys en Giuseppe Giacomazza. Njam! zal de hele dag uitzenden en ook buitenlandse kookprogramma’s worden op de zender uitgezonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten