vrijdag 4 maart 2011

Hanne Troonbeeckx wordt hoofdredacteur van Jet magazine

 
Hanne Troonbeeckx wordt hoofdredacteur van Jet magazine!
Hanne Troonbeeckx was al VT4-presentatrice en NJAM!-gastvrouw.
 
Sinds deze week mag Vlaamse schone Hanne Troonbeeckx (32) nog een regeltje toevoegen op haar naamkaartje.
 

Het lief van Zornik-zanger en Idool-jurylid Koen Buyse is tot het einde van het jaar de (gast)hoofdredacteur van Jet Magazine, een huis-aan-huisblad dat in Limburg en in een stuk van Vlaams-Brabant in bijna 400.000 brievenbussen belandt.
 
Nieuwbakken hoofdredacteur Hanne Troonbeeckx staat meteen op de cover van haar 'eigen' blad. Vanaf nu zal ze elke twee weken een column schrijven voor Jet.
Jet magazine in het nieuw met Hanne Troonbeeckx
Jet Magazine ondergaat dit voorjaar een grondige restyling. Jet Antwerpen en Jet Limburg gaan vanaf nu hun eigen accenten leggen.
 
Jet Limburg is als eerste aan de beurt. Dit vernieuwde magazine ligt deze week al in de brievenbus. De nieuwe cover oogt fris en modern, en ook redactioneel zijn er een aantal nieuwe rubrieken bijgekomen.
 
Pittig detail: Hanne Troonbeeckx zal gedurende 1 jaar gasthoofdredactrice zijn van Jet Limburg. Ze schrijft bij elke verschijning een column.
 
Op de nieuwe Jet Antwerpen is het nog wachten tot 13 april. Ook dit magazine krijgt een grondige make-over en wordt een handige shoppinggids met tal van leuke lijstjes in een nieuwe, pittige look & feel.
 
Jet is een uitgave van Concentra Media. Het blad wordt gratis huis-aan-huis bedeeld in de provincies Limburg, Antwerpen, het Waasland en een gedeelte van Vlaams-Brabant (816.622 exemplaren).
 
En vanaf nu dus met Hanne Troonbeeckx.

2 opmerkingen:

  1. Is Kathleen dan geen hoofdredactrice meer?
    Ik las elke week haar column, vaak doorspekt met humor en geschreven met een vlotte pen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. is hanne troonbeeckx ook de bekende vlaming die schrijft het redactiestukje op pagina 2 van jet magazine?

    BeantwoordenVerwijderen