dinsdag 1 maart 2011

Hanne Troonbeeckx: Didier en Sofie winnen 'The Block Gent'


Didier (25) en Sofie (24) uit Aalst zijn, niet erg verrassend, de winnaars geworden van 'The Block Gent'. Ze nemen een geldprijs van 50.000 euro mee naar huis. Hans Otten en VT4 omroepster Hanne Troonbeeckx maakten de uitslag dinsdagavond live bekend op de Vrijdagsmarkt in Gent.

De vakjury -met Lena Hoffmann, Rudy Leroy en werfleider Sanchez- bepaalde de helft van de uitslag. De rest van de stemmen kwam van de kijkers.

Didier en Sofie, beter bekend als Prot en Bie waren de jongste deelnemers van 'The Block Gent'.

Hugo en Nadine uit Hemiksem -het oudste koppel van deze reeks- werden door werfleider Sanchez uitgeroepen tot beste verbouwers, maar dat mocht niet baten in de finale, gepresenteerd door Hanne Troonbeeckx .

Volgens hen werden Didier en Sofie door de programmamakers voorgesteld als underdogs en hadden ze dus erg grote winstkansen.

Michel en Ellen wilden aanvankelijk alleen deelnemen aan 'The Block', maar in plaats daarvan zette VT4 hen als koppel in het programma.

De twee kenden elkaar helemaal niet en dat hun karakters botsten werd tijdens de tien weken verbouwen meer dan eens duidelijk. De ruzies gingen vooral over het verdelen van de geldprijs in geval van de overwinning.

Jurgen en Cindy uit Hillegem kwamen pas na vijf weken te voorschijn, nadat Pieter en Aleksandra 'The Block' voor bekeken hielden. Jurgen en Cindy kregen de ondankbare taak om de deels ingerichte loft volgens Hanne Troonbeeckx met heel wat achterstand af te werken.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten