maandag 1 augustus 2011

Hanne Troonbeeckx presenteert VT4 'Shownieuws'


Hanne Troonbeeckx presenteert de heetste nieuwtjes uit showbizzland, en duikt daarbij geregeld in de interne keuken van VT4.

De making of van een spotje met BV's? Achter de schermen van VT4's grootste producties? Nieuwtjes uit het leven van de bekendste gezichten?

Je hoort het als eerste van Hanne Troonbeeckx in Shownieuws.

Zondagnamiddag 7 maart liepen Miss België 1999 Brigitta Callens en VT4 gezicht Hanne Troonbeeckx als mannequin de modeshow van Bobo te Tremelo. Beiden mochten voor het massaal opgekomen publiek de lente collectie showen.

Zondagnamiddag 7 maart liep ook Miss België 1995 Véronique De Kock als mannequin mee in de modeshow bij Bobo te Tremelo.

Naast Véronique liepen ook nog Miss België 1999 Brigitta Callens, Miss België 2004 Ellen Petri , Miss België 2007 Annelien Coorevits , Miss België 2009 Zeynep Sever en de huidige Miss België Cilou Annys mee tijdens de spetterende modeshow.

En natuurlijk P-Magazine badpakkenspecial model en VT4 'Shownieuws' presentatrice Hanne Troonbeeckx.

Het eerste weekend van maart was er weer de fashionshow van Bobo. Heel wat BV’s ( zie Miss België, bekende modellen) showen de kleding.

Zo was er onder andere Veronique De Kock, Brigitta Callens, Ellen Petri, Hanne Troonbeeckx, …. Je krijgt zo een overzicht van de kleding van dit komende seizoen.

Na de spetterende modeshow kunnen de meeste toeschouwers zich nooit inhouden om te gaan shoppen.

VT4 trekt dit voorjaar volop de Vlaamse kaart. Met programma's als 'Wat een Leven!', 'Komen Eten' en 'Huizenjacht' heeft het vanaf 22 februari al een zeer sterk menu klaar.

Vanaf vrijdag 26 februari komt daar nog het media- en showbizzmagazine 'Showieuws' bij. Hanne Troonbeeckx presenteert het gloednieuwe programma.

VT4 wordt almaar Vlaamser. En dat merk je ook aan de constante evolutie in de programmering.

Zo zagen we in het programmaschema dat op vrijdag 26 februari de eerste aflevering wordt uitgezonden van 'Shownieuws', een gloednieuw én Vlaams media- en showbizzmagazine. Hanne Troonbeeckx staat genoteerd als presentatrice.

'Shownieuws' is al enkele jaren een vaste waarde in Nederland, waar het wordt uitgezonden op SBS 6.

Daar heeft het programma geregeld enkele spraakmakende primeurs te pakken.

Deze zomer nog was er het ophefmakende interview met de moeder van Jan Smit, naar aanleiding van de relatiebreuk tussen haar zoon en presentatrice Yolanthe Cabau van Kasbergen.

VT4-woordvoerster Lies Maesschalck: 'Op vrijdag zal Hanne Troonbeeckx de week een beetje 'afronden' met 'Shownieuws'.

Een keer per week verzamelt VT4 enkele opmerkelijke feestbeelden, interviews met internationale en nationale artiesten en natuurlijk komen er ook leuke dingen aan bod van de VT4- en VIJFtv-programma's.

Zo bijvoorbeeld achter de schermen van 'Move Like Michael Jackson'. 'Shownieuws' wordt elke week verschillend én uiteraard actueel.'

VT4 gaat 'Shownieuws' uitzenden om 18.30. Dus pal tegenover het Eén-succesnummer 'Blokken' en 'David', de telenovelle van vtm.

Dat wordt ongetwijfeld nog een spannende televisiestrijd!

'Shownieuws' is een nieuw wekelijks programma over de Vlaamse showbizz gepresenteerd door Hanne Troonbeeckx.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten