dinsdag 1 mei 2012

Hanne Troonbeeckx presenteert "Beware of Trance" op Hit FM


Hanne Troonbeeckx presenteert "Beware of Trance" op Hit FM


Vanaf vrijdag 4 mei start het gloednieuwe "Beware of Trance", op Hit FM. Het programma brengt de beste trance tracks gepresenteerd door Hanne Troonbeeckx. Een uur lang krijgen de luisteraars de beste trance muziek samengesteld door Nash & Pepper.

Deze Belgische producers, getekend bij het Nederlandse Armada (het platenlabel van nummer 1 DJ Armin Van Buuren), maakten naam en faam met eigen tracks en remixes voor onder andere Tiësto.

"Beware of Trance" met Hanne Troonbeeckx wordt elke vrijdagavond tussen 20:00 en 21:00 uur uitgezonden op Hit FM en kan beluisterd worden over heel Vlaanderen.

En daarmee zijn mogelijk de geruchten de wereld uit dat Hit FM overgekocht zou worden door Sanoma om Story FM uit te breiden...

Studio 100-baas Gert Verhulst kreeg gisteren de lachers op zijn hand toen hij op een boekvoorstelling zélf grapjes maakte over zijn veelbesproken relatie met de achttien jaar jongere Josje Huisman van K3. Josje ging er ook zijn, maar bleef wijselijk weg.

De aanval is de beste verdediging. Dat beseft Gert Verhulst als geen ander. Toen de baas van Studio 100 eind vorige week besefte dat de ‘gespecialiseerde' weekbladen zijn relatie met Josje Huisman van K3 zouden onthullen, liet hij vrijdag een persbericht versturen waarin hij de geruchten over de ‘prille relatie' liet bevestigen.

De 44-jarige Gert Verhulst weet dat vooral weekbladen als Story en Dag Allemaal smullen van zijn relatie met de 26-jarige Josje en maaide hen zo het gras voor de voeten weg.

Onlangs was Gert Verhulst ook zo slim zélf te verschijnen op de boekvoorstelling van Roger Van Damme, de patissier met wie Verhulst nauw samenwerkt bij de digitale kookzender Njam!

Blonde Josje Huisman van K3 stond trouwens op de gastenlijst van die boekvoorstelling, maar bleek verrassend genoeg verhinderd.

‘Nog nooit zoveel schoon volk bij elkaar gezien', begon Gert Verhulst zonder hond Samson met een knipoog. Hij vertelde er meteen bij dat Hanne Troonbeeckx andere verplichtingen had:

‘U zal het mij moeten doen'. Hanne Troonbeeckx is het gezicht van kookzender Njam! en neemt normaal de presentaties van dit soort boekvoorstellingen voor haar rekening; het zou ons niet verbazen als Gert Verhulst er zelf voor koos om de presentatie te doen om op die manier nóg meer gras voor de voeten van de journalisten weg te maaien.

Die maaibeurt van Gert Verhulst kwam er ook en ze was perfect voorbereid. De Studio 100-baas en dus niet Hanne Troonbeeckx deed via de microfoon een babbeltje met Roger Van Damme over zijn boek Bakken met Roger Van Damme.

Eerst ging het over de kilo's die Verhulst bijkweekte door al dat lekkers van ‘Rogeetje Patisjeetje'.

‘Om die kilo's kwijt te raken, ga ik fietsen. Onder meer met Roger. Zondag hebben we nog negentig kilometer gedaan. Roger zie je alleen als hij vertrekt en als hij aankomt.

De overige negentig kilometer hangt hij in je wiel. Hij heeft één stukje op kop gereden. Toen we wind in de rug hadden.'

Terwijl het gesprek lekker op gang was gekomen, stelde Gert Verhulst patissier Roger met uitgestreken gezicht zijn volgende vraag: ‘Is dit ook een boek dat geschikt is voor de jonge Hollandse ambitieuze huisvrouw?' Waarop Roger Van Damme ‘ja' zei en net als de hele zaal in lachen uitbarstte.

Gert Verhulst zelf vertrok geen spier bij de duidelijke verwijzing naar zijn verovering Josje Huisman: de vervanger van Hanne Troonbeeckx bladerde wat in het boek van de patissier en feliciteerde hem alvast met zijn verjaardag van morgen: ‘Je wordt toch 59 hè? Wat zeg je: 41? Zo zie je er nog niet uit, behalve na het fietsen.' Waarop Gert Verhulst iedereen uitnodigde op het buffet: ‘Ik heb dit niet gebakken.' En amper hoorbaar: ‘Ook niet die ambitieuze Hollandse huisvrouw.' Wat niet is, kan nog komen, Gert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten