vrijdag 7 september 2012

Hanne Troonbeeckx met een luchtig hapje in hete luchtballon, nieuw op Njam


Hanne Troonbeeckx met een luchtig hapje in hete luchtballon, nieuw op Njam   

Njam zorgt voor een hapje dat je in de zevende hemel brengt

Vanaf 1 september maken Hanne Troonbeeckx en chef Kenny Burssens voor het nieuwe njam! programma “Een luchtig hapje” onvergetelijke vluchten met een luchtballon boven het Vlaamse landschap.

De Smeg luchtballon vliegt elke aflevering over een andere grote stad in Vlaanderen. De vier steden waarboven we vliegen zijn: Antwerpen, Hasselt, Gent en Brugge. Uit elke stad/streek wordt minstens één streekproduct in de kijker gezet en gebruikt in het recept van chef Kenny.

Hanne Troonbeeckx praat het programma aan elkaar, stelt vragen en helpt de chef met koken. Kenny Burssens is de chefkok-sommelier van restaurant Invincible in Antwerpen. Hij maakt tijdens de vlucht telkens een lekker gerechtje klaar. Een unieke mix van koken op eenzame hoogten en unieke beelden van de Vlaamse regio’s!

“Een luchtig hapje”, vanaf 1 september 2012 op njam!

Hanne Troonbeeckx en chef Kenny Burssens maken dus in “Luchtig Hapje” een onvergetelijke vlucht met de luchtballon boven het Vlaamse landschap.

De Smeg-luchtballon vliegt over Antwerpen, Hasselt, Gent en Brugge. Uit elke stad wordt een streekproduct in de kijker gezet en gebruikt in het recept van chef Kenny. Kenny Burssens is de chefkok-sommelier van restaurant Invincible in Antwerpen. Hanne Troonbeeckx kruipt in de rol van leergierige sous-chef en helpt de chef met koken.

Een unieke mix van hot koken op eenzame hoogten en unieke beelden van de Vlaamse regio’s!

elke zaterdag om 18u30 een nieuwe aflevering

Vanaf zaterdag 01 september op NJAM, elke week een nieuwe aflevering van de Smeg ballon met Hanne Troonbeeckx en Chef Kenny Burssens in het luchtig hapje..... Een luchtballon neemt u mee in een ontspannend avontuur boven de wolken waar u geniet van de rust, de stilte en een feeëriek uitzicht op het landschap. MTE Ballonvaarten neemt u, uw familie, vrienden of zakenrelaties mee in deze unieke luchtdoop in België of in het buitenland.

MTE ballonvaarten heeft meer dan 12 jaar ervaring in professionele luchtvaart en biedt unieke ballonvaarten aan particulieren en bedrijven. In een luchtballon kunnen 1 of meerdere personen, jong en oud, meevliegen met een ervaren piloot. Een ballonvaart kan ook als een originele cadeaubon worden geschonken. Van zodra u met ons contact opneemt, leggen we samen een datum en locatie vast. Op de dag van uw ballonvaart zelf legt de piloot u zorgvuldig de luchtballon procedures uit en neemt u mee in deze onvergetelijke ervaring, zoals Hanne Troonbeeckx kan beamen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten