woensdag 10 oktober 2012

Koen Buyse(Zornik) zingt over breuk met Hanne Troonbeeckx


Koen Buyse(Zornik) zingt over breuk met ex lief Hanne Troonbeeckx

Op het nieuwe album van Zornik, 'Less>More', komt de breuk tussen frontman Koen Buyse (35) en Hanne Troonbeeckx (33) uitgebreid aan bod. "Veel mensen zullen bij beluistering denken: 'Wow,die mens heeft diep gezeten'. Maar eigenlijk ben ik blij dat ik er iets positiefs aan heb overgehouden", vertelt de Limburger  in een krant van De Persgroep.

In februari gingen Koen Buyse en Hanne Troonbeeckx na vijf jaar uit elkaar. Waarom dat gebeurde, vertelden ze niet. Maar op de nieuwe plaat van zijn band snijdt Koen Buyse de breuk dus wel aan.

"Ik vind het heel jammer dat het voorbij is met Hanne. Dat steek ik niet onder stoelen of banken. We zijn sinds februari uit elkaar en de periode die volgde, was vaak heftig. En ergens heb ik ook gehoopt dat het ooit nog goed kwam tussen ons", aldus de zanger.

"Dat komt er ook uit tijdens het schrijven. Dan ook pas besef je hoeveel je ooit hebt opgekropt. Er zijn dus nummers waarvan ik nu al weet dat ik het moeilijk zal krijgen wanneer ik ze moet zingen. Want dit was echt één van de moeilijkste jaren uit mijn leven."

 Begin dit jaar maakten Zornik-frontman Koen Buysse en Njam! presentatrice en fotomodel Hanne Troonbeeckx een einde aan hun relatie. De twee gaven geen details prijs over hun breuk... tot nu. Buysse bezingt hun stukgelopen romance op zijn gloednieuwe album.

De 35-jarige Limburger heeft dus naar eigen zeggen de moeilijkste tijd van zijn leven achter de rug. Na de breuk in februari had hij het heel zwaar. ‘Er zijn dagen dat je je optrekt aan de kleine dingen, maar op andere dagen ga je eraan kapot’, zegt hij in een interview met Het Laatste Nieuws.

Buysse meent dat hij er vaak aan heeft gedacht dat het goed zou komen tussen hem en de blondine. Die hoop sijpelde ook door in zijn nummers. ‘Tijdens het schrijven werd pas duidelijk met hoeveel opgekropte gevoelens ik zat’, geeft hij toe.

Verder is hij ervan overtuigd dat hij een krop in zijn keel zal krijgen als hij bepaalde nummers over Hanne Troonbeeckx live zal brengen. Maar hij is lang niet de enige die emotioneel wordt van de liedjes. Zijn zus, die perfect weet hoe de zanger in elkaar zit, kan niet naar het nieuwe album luisteren omdat ze te veel moet wenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten