donderdag 10 oktober 2013

Anthony Kumpen slaat Hanne Troonbeeckx met dildo op verjaardagfeest Griet Vanhees, Tanja Dexters maakt video en foto's


Anthony Kumpen slaat Hanne Troonbeeckx met dildo op verjaardagfeest Griet Vanhees, Tanja Dexters maakt video en foto's

Anthony Kumpen wist Hanne Troonbeeckx onlangs wel met een heel vreemd cadeau te verrassen tijdens een etentje met zijn jarige vrouw Griet Vanhees en Tanja Dexters. Plots haalde hij in het Hasseltse restaurant Jer een super grote zwarte dildo boven en sloeg hij Troonbeeckx ermee zachtjes op de kaak.

Tanja Dexters filmde het hele gebeuren met haar smartphone en zette het filmpje op Instagram: Bekijk de beelden en video hier via Instagram:


Hanne Troonbeeckx krijgt ervan langs met dildo

Hanne Troonbeeckx en Tanja Dexters waren woensdagavond uitgenodigd op het verrassingsdiner van de jarige Griet Vanhees. Dat werd georganiseerd in het Hasseltse restaurant Jer door haar man Anthony Kumpen. De drie sexy Vlaamse blondines waren onder de indruk van een bepaald cadeau: een reuze zwarte dildo en de vorm van een grote penis.

Troonbeeckx zat naast Kumpen. Hij nam de dildo vast en sloeg er zachtjes mee op haar kaak. Dat bewuste moment werd gefilmd door Tanja Dexters, die het resultaat op haar Instagram-pagina gooide. ‘Fout fout fout’, schreef ze er nog bij. De finaliste van ‘De Grote Sprong’ wilde de dildo zelf ook even voelen en pakte die in haar handen, waarna ze zelf poseerde met het ‘hebbeding’ en plaatste ook die hete foto online. ‘Wat een kado’, tikte ze.

Vanhees, die op voorhand niets van het etentje wist, postte ervoor een kinky tweet. ‘Als mijn man zegt: om 18 uur klaarstaan met sexy lingerie gewaxt en uw leren botjes aan... Wat zouden wij dan gaan doen voor mijn verjaardag?' Nu, een dag later, is ze wat minder enthousiast want ze heeft een kater: ‘Hoofdpijn! Wil dat zeggen dat het gisteren leuk was?’, laat ze weten. Of de kater kwam van de drank of van de dildo tegen haar hoofd, werd niet verteld.

Bekijk hieronder de bewuste tweets over de dildo:

 Griet vanhees @grietvanhees

Als mijn man zegt: 18u klaarstaan met sexy lingerie gewaxt en uw leren botjes aan ... Wat zouden wij dan gaan doen vr mijn bday? #geenidee

 Griet vanhees @grietvanhees

Hoofdpijn! Wil dt zeggen dt ht gisteren leuk was? @AnthonyKumpen thx liefje vr de fijne Avond! Een pak Vn mijn hart dt ht resto was ipv ...

Anthony Kumpen bewerkt Hanne Troonbeeckx met XL-dildo

Neen, dit is geen titel van één of andere ranzige pornofilm, maar het leven zoals het is. Ook in het land der BV’s kan het er immers wel eens wild aan toe gaan.

Griet Vanhees blies onlangs alweer 35 kaarsjes uit en daar hoorde een etentje bij. Natuurlijk was manlief Anthony Kumpen van de partij, maar ook de hartsvriendinnen Hanne Troonbeeckx en Tanja Dexters.

Bij een verjaardag, daar horen ook leuke cadeautjes bij en Griet kreeg van haar vriendin toch wel een grote zwarte dildo cadeau zeker! Ook Anthony wilde het speelding wel eens in zijn handen hebben, om er vervolgens Hanne Troonbeeckx mee om de oren te slaan. Die schrok hier toch wel enigszins van, gezien haar reactie op het filmpje.

Anthony Kumpen gaat Hanne Troonbeeckx te lijf met dildo

Als er een BV-feestje aan de gang is, dan is er altijd plezier. Zo leert een nieuwste videootje van Tanja Dexters ons.

Tanja Dexters plaatste op haar Instagram een filmpje waarop te zien is hoe Anthony Kumpen een grote zwarte dildo vastneemt en er Hanne Troonbeeckx speels mee om de oren slaat. Ook Griet Vanhees is gefascineerd door het grote hebbeding.

Zwangere Griet Vanhees prijkt naakt op cover

Eerder deed Véronique De Kock het haar nog voor: naakt poseren op de cover van een magazine. Nu is het Griet Vanhees die uit de kleren ging voor de weekendbijlage van Het Belang van Limburg.
Sinds Demi Moore ooit het voorbeeld gaf, zijn er velen in haar voetsporen gevolgd. Claudia Schiffer, Jessica Simpson, … Allemaal gingen ze uit de kleren om hun zwangere buik te tonen. De enige die nog iets aanhield, was ironisch genoeg Monica Belluci, de actrice die er al de meeste naaktscènes op heeft zitten.

Maar nu is het dus aan Griet Vanhees, die zwanger is van het eerste kind met haar man Anthony Kumpen. Vorige week mocht zij de cover van Sjiek, het weekendmagazine van Het Belang van Limburg sieren. Chique van Sjiek, maar jammer genoeg ligt het magazine vooral in Limburg in de rekken, waardoor de rest van Vlaanderen niet mee kon genieten van een naakte Griet Vanhees. Dus bij deze zetten we dat hierbij recht.

Zwanger en naakt poseren, het blijkt dus in bij onze bv's. Tal van internationale sterren deden het hen al voor: we zetten er hier een aantal op een rijtje.

Met weinig kleren aan op de cover van een boekske gaan staan: het lijkt een rage onder de zwangere bv’s, hot niet. Toch gingen een hele reeks wereldberoemde celebs met een bol buikje hen al voor.

Britney Spears bijvoorbeeld. Meer dan een bolletjesbeha en een lolly had ze niet nodig. Verder hebben we de Franse multi-showbizzmadam Estelle Lefébure op de cover van de Franse Elle, Jessica Simpson op een andere Elle, Mariah Carey op de Life&Style, de tsjoepen van Miranda Kerr in zwart-wit, la bella Italiana Monica Bellucci, Brooke Shields met een nogal natte wet T-shirt, op de Vogue, Christina Aguilera op de Marie Claire, de compleet naakte engel Cindy Crawford, het Duitse model Claudia Schiffer, Demi Moore naakt en met een kort koppie, Eva Longoria in lingerie op de Vanity Fair, Kendra Wilkinson die zich zwanger nog sexier voelde en tot slot Paula Patton op Ebony ging bloot.

Hanne Troonbeeckx wil niet meer kijken naar De Grote Sprong

‘Het applaus dat ik straks krijg, wil ik opdragen aan mijn overleden nonkel’, zei presentatrice en model Hanne Troonbeeckx (34) met tranen in de ogen tijdens het VTM-programma ‘De Grote Sprong’. Maar de sprong van de wipplank werd een fiasco. Ze vergat een salto te maken en werd naar huis gestuurd. Een afscheid in mineur waar ze nog altijd niet goed van is. 'Ik zal niet meer naar het programma kijken. Misschien kom ik wel nog naar de finale, maar dat zien we dan wel.’

‘Mijn oom, die ook mijn peter was, is plots overleden. Op 19 augustus. We hadden het niet zien aankomen en de hele familie was er kapot van. Ik zat toen midden in de trainingen en het was echt hard’, vertelt Hanne Troonbeeckx een dag na haar mislukte sprong.

Ze was emotioneel ja, toen ze daar op de plank stond. Live televisie, met het nodige drama. Ze had tranen in de ogen. ‘Ik wou echt een mooi eerbetoon aan hem brengen. Daarom vroeg ik ook om het applaus aan hem op te dragen. Het was voor hem, mijn peter en de broer van mijn papa. Een man met wie ik een goeie band had.’

Het was pijnlijk om te zien hoe de sprong faliekant mislukte. ‘Ik ging een voorwaartse salto maken. De afzet is daarbij heel belangrijk. Je moet hoog genoeg springen zodat je mooi in het water terechtkomt. Mijn coach zei het me nog vlak voor ik sprong. Ik was zo gefocust op hoog springen, dat ik gewoon vergat om mijn salto te maken. Ik was enorm teleurgesteld toen ik uit het water kwam.’

Tanja Dexters wint 'De Grote Sprong'

 Vrijdagavond heeft Tanja Dexters zich tot winnares van het VTM-programma 'De Grote Sprong' gekroond. Ze haalde het in de ultieme finale van tieneridool Ian Thomas.

Ze verbaasde vriend en vijand met een sprong vanuit handstand vanop 10 meter hoogte. Iets wat andere vrouwen haar niet zomaar zouden na doen, vond de jury. Het sms'ende publiek deelde duidelijk die mening.

‘De Grote Sprong’ krijgt vervolg voor Tanja Dexters

 Afgelopen vrijdagavond won Tanja Dexters ‘De Grote Sprong’ op VTM, omdat eerder Hanne Troonbeeckx teveel aan haar hoofd had om voor serieuze concurrentie te zorgen. De voormalige Miss België is niet van plan om het schoonspringen op te geven, integendeel. Als ze terug is van haar vakantie op Ibiza, gaat ze op zoek naar een club om haar talent verder te ontwikkelen.

‘Schoonspringen geeft me bijna dezelfde kick als basejumpen. Ik wil het blijven doen en de blauwe plekken neem ik er met plezier bij’, zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Dexters zegt nog dat haar ‘Grote Sprong’-collega Kevin Rans vertelde dat er een aantal Belgische clubs zijn en dat ze volgende week met hem gaat praten. De blondine denkt dat ze te laat met de sport is gestart om mee te doen aan professionele wedstrijden, maar ziet amateurwedstrijden helemaal zitten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten