donderdag 24 oktober 2013

Hanne Troonbeeckx opnieuw vrijgezel


Hanne Troonbeeckx opnieuw vrijgezel

 "Als je je niet kan smijten in de liefde, kan je het beter laten." Hanne Troonbeeckx (34) verkondigde het deze zomer in Het Laatste Nieuws en voegt nu de daad bij het woord. Exact een jaar na de eerste kus met Juri Deroye is de relatie voorbij. Na een snel te vergeten passage in 'De Grote Sprong' en het verlies van haar oom alweer een opdoffer voor de sexy njam!-presentatrice.

Begin dit jaar kwamen ze als koppel naar buiten en deze zomer kochten ze zelfs een huis, maar uit doorgaans goed ingelichte bron klinkt nu dat Hanne Troonbeeckx weer als single door het leven gaat. Het nieuwe geluk dat ze - na de breuk met Zornik-zanger Koen Buyse - bij restauranthouder Juri Deroye vond, bleef net geen jaar overeind.

Nochtans leken de twee voor elkaar gemaakt. Hanne leerde Juri kennen als klant in zijn zaak, maar belandde al snel met de zaakvoerder aan een tafeltje. Hun liefde leek onverwoestbaar. "In verliefdheid bestaan geen clichés", klonk het hot in juni. "Het mag er gerust wat over zijn. Een post-it op de spiegel met enkele lieve woordjes: het mag dan melig zijn, maar dat houdt me niet tegen. Ik ga all the way als ik verliefd ben."

Amper een jaar later zijn de lieve post-its verleden tijd. En bleef Hanne Troonbeeckx ook op andere vlakken niet gespaard. Recent nog vroeg ze het publiek bij 'De Grote Sprong' om een applaus voor haar overleden oom. "Mijn familie en ik hebben op 19 augustus afscheid van hem moeten nemen", klonk het aangrijpend. Totaal overmand door emoties gooide ze zich in het water. Exit 'Grote Sprong' en met Juri gaan bekomen op Ibiza. De brokken raakten er niet gelijmd.

Hanne Troonbeeckx opnieuw single

Hanne Troonbeeckx (34) is dus opnieuw single. De vrouw leerde een jaar geleden haar inmiddels ex-vriend Juri Devroye kennen en kocht een paar maanden geleden nog samen met hem een huis.

"Ik kan Juri op dit moment alleen maar als de prins op het witte paard zien. Ik zie hem als de man van mijn leven, zelfs al weet ik dat het misschien ooit anders kan lopen", liet Hanne begin dit jaar nog optekenen in Het Laatste Nieuws. Een spijtige voorspelling voor wat ging komen, zo bleek, want ook al hebben de twee nog maar net samen een huis gekocht, toch is de liefde al over.

Voor de Njam!-presentatrice is het een zoveelste opdoffer na haar mislukte passage in 'De Grote Sprong' en de dood van haar oom.

njam! gaat live met allereerste interactieve kookshow

Op 9 november 2013 zendt njam! haar allereerste live programma uit – Vlaanderen kookt wild. Njam-chef Johan Segers leert Vlaanderen wild koken gedurende een 2 uur durende uitzending helemaal live op njam!
Nooit eerder was een kookavontuur op TV zo interactief want je kan Johan Segers niet alleen live volgen via je televisie, maar ook via de Yelo TV-applicatie op je tablet, smartphone, social media …
Wil je een geweldige avond met vrienden, stem dan af op njam! en volg hoe Johan stap voor stap een heerlijk wildgerecht met fazant maakt voor zes personen.

Njam!-chef Jan Buytaert steekt eveneens een handje toe: hij kookt samen met één van de fijnproevers en staat bovendien in rechtstreekse verbinding met Johan Segers. Ook Hanne Troonbeeckx is, aan de zijde van Johan, eveneens van de partij: zij speelt hem al de vragen door die de kijkers live kunnen stellen via social media.

Daarbovenop kunnen Telenet-klanten via www.vlaanderenkooktwild.be alle ingrediënten voor 1.000 couverts gewoonweg winnen. Zin om straks samen met en onder begeleiding van Johan Segers in de potten te roeren? Stem dan op 9 november 2013 om 18u af op njam!.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten