vrijdag 11 april 2014

De beautygeheimen van Hanne Troonbeeckx


De beautygeheimen van Hanne Troonbeeckx

Welke magische crèmes en poeders gebruikt ze? En wat zijn haar beautyroutines? We vragen het aan omroepster en presentatrice Hanne Troonbeeckx.

1. Welke producten gebruikt u?

Hanne Troonbeeckx “Voor de verzorging van mijn gelaat gebruik ik steevast de producten van Environ. Elke morgen en elke avond volg ik hetzelfde ritueel. En daar maak ik nooit een uitzondering op. Ik start met een gel om het gelaat te reinigen. Daarna volgt een crème om de huid te hydrateren. Ook mijn lichaam smeer ik twee keer per dag in met een goede bodylotion."

"Voor het behouden van mijn lijn maak ik gebruik van de producten van Ligna Vita. Het voedingsconcept staat voor weinig suikers en koolhydraten, maar voldoende eiwitten en vitaminen. Op deze manier kan mijn lijn toch behouden, ondanks mijn onregelmatige werkschema, en mijn grote liefde voor lekker eten.”

2. Wat zijn uw lievelingsbeautyadresjes?

Hanne Troonbeeckx “Mar Le Beau in Hasselt. Denise van Mar Le Beau geeft me de nodige informatie over wat ik te kort of te veel heb. Een te droge huid, een iets vettere huid. Ben ik net terug van vakantie, of komen er koude dagen aan: ze geeft me telkens goeie tips om mijn huid optimaal te verzorgen. Ook Ligna Vita in Ham is een aanrader.”

3. Welke beautytrend zal u nooit proberen?

Hanne Troonbeeckx “Crashdieëten. Ze geven op korte tijd veel resultaat maar ze zijn nooit lang vol te houden. Met als gevolg dat je gauw in de oude gewoontes valt, en op het einde van de rit nog verder van huis staat dan voor het dieet.”

4. Sport u veel?

Hanne Troonbeeckx “Ik probeer drie keer per week te gaan joggen, dit varieert van 7 tot 10 km. Helaas is dat nu al enkele weken niet meer het geval door een blessure aan mijn voet.”

5. Waar haalt u uw energie?

Hanne Troonbeeckx “Door evenwichtige voeding en voldoende slaap. Ik drink ook liters warm water per dag. Warm, niet lauw. Dit omdat het niet alleen lekker is maar het warmt me ook op tijdens de koude winterdagen, en het zuivert mijn lichaam.”

6. Hoe wilt u eruit zien op uw zestigste?

Hanne Troonbeeckx “Liefst zoals vandaag. Maar dan met aanvaardbare rimpeltjes die een mooi leven vertellen.”

7. Hebt u een trucje om er snel beter uit te zien?

Hanne Troonbeeckx “Ik maquileer me in mijn vrije tijd zelden. Als ik er op een morgen pips uit zie en ik heb een afspraak, dan komt er gewoon wat fond de teint aan te pas. Eens goed gaan joggen doet een mens sowieso stralen. Maar daar kruipt natuurlijk heel wat meer tijd in.”

8. Neemt u soms beautyspullen mee van op een hotelkamer?

Hanne Troonbeeckx “Nooit, ik gebruik ze zelfs niet. Ik houd me bij mijn vertrouwde producten. Als het aankomt op mijn gelaat zal ik niet veel afwijken van het goede, vertrouwde.”

9. Nog een laatste beautytip?

Hanne Troonbeeckx “Drink veel water. En probeer eens warm water, het smaakt lekker zoet. Bovendien is het enorm zuiverend voor je lichaam. En tot slot, kom regelmatig in de buitenlucht. Ook al is het maar voor een kleine wandeling. Een frisse neus halen doet een mens deugd.”

Hanne Troonbeeckx: “Ik ben het moe om elke avond uit te gaan om niet alleen te zijn”

TV-presentatrice Hanne Troonbeeckx is het vrijgezellenleven duidelijk beu.

Dit jaar liep haar relatie met zanger Koen Buysse spaak en het leven alleen bevalt haar niet, zo vertelt ze in Nina dit weekend:

“Het is een feit dat ik veel liever dingen deel. Kerstmis, met vakantie gaan met iemand die je graag ziet. Alle is gewoon leuker met twee. Hetzelfde met koken, maar dat doe je niet voor jezelf alleen.”

Maar Hanne blijft hopen. Eerder vertelde ze al dat ze ervan overtuigd was dat haar prins op het witte paard onderweg was maar misschien in de file stond.

Hanne Troonbeeckx is rijbewijs kwijt na 78 km/uur in bebouwde kom

Hanne Troonbeeckx is haar rijbewijs voor 15 dagen kwijt nadat ze werd geflitst in de bebouwde kom. De sexy presentatrice van kookzender njam! reed 78 km/uur. De rechter stond haar wel toe een regeling te kiezen. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

"Ik heb er uiteindelijk voor gekozen om niet in de weekends te rijden, zodat ik niet in de problemen kom met mijn werk", zegt Hanne Troonbeeckx aan de krant. De rechter hield rekening met het verweer van het njam!-gezicht. Zo had ze door de duisternis niet gezien dat ze niet meer in een zone 70 reed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten