maandag 9 november 2020

Hanne Troonbeeckx, Frans Bauer en Ignace Crombé gefopt in 'Bananasplit'

Hanne Troonbeeckx, Frans Bauer en Ignace Crombé gefopt in 'Bananasplit'


Veel volk schuift aan in de achtste aflevering van 'Bananasplit'. Frans Bauer komt helemaal uit Nederland om zijn Vlaamse 'Bananasplit'-collega's te ontmoeten. En voormalig presentator en tv-legende Donaat Deriemaeker wordt ingeschakeld om zijn goede vriend Ignace Crombé te foppen. Verder werken Nicole & Hugo speciaal voor 'Bananasplit' een dagje in een frituur. En alsof dat nog niet genoeg is probeert Hans zijn VT4-collega's Hanne Troonbeeckx en... Peter Van Asbroeck via de telefoon beet te nemen.

Grapjas Frans Bauer is zelf de pineut
De gezelligste zanger van Nederland is natuurlijk Frans Bauer. Hij presenteert de Nederlandse versie van 'Bananasplit'. Vandaag brengt hij een bezoekje aan zijn Vlaamse collega's. In Nederland heeft hij al heel veel bekende en onbekende Nederlanders beetgenomen, maar op een dag was hij zelf aan de beurt...

Donaat Deriemaeker luist Ignace Crombé erin
Missmaker Ignace Crombé wordt geconfronteerd met reuzegrote reclameaffiches van zichzelf. Hoort Ignace de kassa al rinkelen of maakt hij zich kwaad? Om Ignace Crombé en zijn Patricia beet te nemen kregen Peter en Hans de hulp van niemand minder dan voormalig tv-coryfee Donaat Deriemaeker!

Nicole & Hugo bakken ze goudbruin
Nicole & Hugo vormen het onafscheidelijkste duo van Vlaanderen. Voor Bananasplit baten ze vandaag een frituur uit. Slagen ze erin om hun klanten bij de neus te nemen, of zijn ze toch té bekend? In een taverne in Hasselt werd speciaal voor Bananasplit een nieuwe formule geïntroduceerd: je betaalt er voortaan niet meer per gerecht, maar per minuut. Ideaal voor snelle eters... En slaagt Hans erin zijn VT4-collega's Peter Van Asbroeck en Hanne Troonbeeckx via de telefoon beet te nemen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten