maandag 9 november 2020

VT4-presentatrice Hanne Troonbeeckx en ander schoon volk stellen Showbizzkalender 2011 voor

VT4-presentatrice Hanne Troonbeeckx en ander schoon volk stellen Showbizzkalender 2011 voor

Zaterdagavond stelden fotograaf Henk Van Cauwenbergh en zijn modellen de veertiende Showbizzkalender voor in de refter van de PHL in Hasselt. In tegenstelling tot de voorbije edities was er deze keer weinig glamour en glitter te bespeuren op de Showbizznight. De release van de kalender werd eerder bescheiden gevierd.

De Showbizzkalender zelf, gefotografeerd op de Kinderboerderij in Kiewit, mag dan weer wel gezien worden. “De voorbije jaren trokken we vooral naar exotische stranden en industriële settings, ik had nood aan iets nieuw. Het domein in Kiewit kwam al snel als ideale locatie uit de bus”, aldus Van Cauwenbergh.

De opbrengst van die Showbizznight en -kalender gaat naar de aanleg van een waar Showbizzbos, hoogstwaarschijnlijk in Kuringen.

Dochter Lynn Wesenbeek

Met Hanne Troonbeeckx, Kate Ryan, Ellen Dufour, Katerine Avgoustakis en Cynthia Reekmans prijken er heel wat Limburgse dames op de veertiende editie van de Showbizzkalender. Véronique de Kock is voor het eerst op 14 jaar tijd uit de kalender gekegeld, de 16-jarige Lauren Versnick (foto boven), dochter van Lynn Wesenbeek, is Van Cauwenbergh’s nieuwste aanwinst.

Het ziet er naar uit dat Limburg volgend jaar eveneens het decor zal vormen voor Showbizzkalender 2012. “De plannen voor de vijftiende kalender zijn inderdaad al in de maak. Momenteel overwegen we om naar de steenkoolmijnen aan Maasmechelen Village te trekken", aldus Van Cauwenbergh.

Zaterdavond had de persvoorstelling van de 14de showbizzkalender plaats te Hasselt.

Fotograaf Henk Van Cauwenbergh mocht negen modellen begroeten tijdens de voorstelling van de veertiende Showbizzkalender. Onder hen twee charmante dames die het kroontje van Miss België ooit mochten ontvangen. Zowel Tatiana Silva als Annelien Coorevits werden tot Miss België gekroond, respectievelijk in het jaar 2005 en 2007.
De aanwezige modellen waren Lauren Versnick, Kirsten Flipkens, Kate Ryan, Ellen Dufour, Hanne Troonbeeckx, Annelien Coorevits, Tatiana Silva, Gaëlle Six en Jurgen Van Den Broeck.

Vlaamse krant brengt ode aan borsten Bekende Vlaamse Vrouwen

Dit weekend staat Het Nieuwsblad Magazine in het teken van borsten. Een nummer vol ontboezemingen en een borstenparade van twaalf bekende, Vlaamse, vrouwen die het mooiste van zichzelf blootgeven. Ondermeer Roos Van Acker, Hanne Troonbeeckx, Els Tibau, Eline De Munck en Lien Van De Kelder showen hun boezem.

Hoe zien vrouwen hun borsten? En hoe denken ze dat mannen ze zien? Stof genoeg om een magazine vol boezemverhalen te vullen.

Met serieuze verhalen over borsten die ziek maken en ludieke elementen zoals cupcakes in de vorm van borsten.

Met twaalf bekende gezichten die diep in hun boezem laten kijken, met de mooiste lingerie en met de mening van mannen over borstenclichés.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten