vrijdag 23 juli 2010

Sexy VT4 omroepster Hanne Troonbeeckx presenteert Het Hotel samen met Hans Otten


“Wie wint het hotel en een bedrag tot 50.000 euro”, verkondigen Hans Otten en sexy Hanne Troonbeeckx al wekenlang. Maar is dat wel zo? Marc en Monica, die maandag Het Hotel Westende kunnen winnen, zeggen met heel wat vraagtekens te zitten. Mogen ze hun hotel gratis uitbaten, en wat wil "tot" 50.000 euro zeggen?

“Wat de hoofdprijs precies zal omvatten is voor niemand duidelijk”, zegt Monica. “Er moeten daarover, vlak voor de finale, nog deftige gesprekken gevoerd worden met VT4.

Het klopt dat de winnaar het recht op uitbating van het hotel wint tot eind dit jaar. Maar onder welke voorwaarden? Dat is ons een mysterie. Normaal had dit van in het begin veel duidelijker op papier moeten staan.”

Haar partner Marc is het daarmee eens. “De winnaar gaat het contract aan met VT4, want zij hebben voor een jaar het gebruiksrecht. Bij ons, en ook bij concurrenten Olivier en Stefanie, leeft de verwachting dat wij het hotel gratis mogen uitbaten tot eind 2009.

Het betalen van de variabele kosten zoals personeel, drank, eten, wasserij, zou voor onze rekening zijn. Wij veronderstellen dat de vaste kosten voor VT4 zijn. Maar is dat wel zo?”

Daarnaast valt er een bedrag tot 50.000 euro te winnen. Vooral dat woordje ‘tot’ geeft stof tot nadenken. “Nog zoiets waar we geen zicht op hebben”, aldus Monica.

“Kandidaten mogen op twee oren slapen”
“De winnaars komen inderdaad pas tijdens de finale te weten hoe groot de geldsom is die ze mee naar huis nemen”, zegt Lies Maesschalk van VT4.

“Ze kan oplopen tot 50.000 euro, maar de prijs is afhankelijk van het aantal boekingen dat zij de voorbije maanden hebben kunnen noteren.

Daarnaast zullen zij natuurlijk ook ‘Het Hotel’ kunnen uitbaten tot eind 2009 en daarmee hun brood verdienen. Ze hebben een basisinkomen en delen in de winst." Hanne Troonbeeckx presenteert Het Hotel samen met Hans Otten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten