dinsdag 7 september 2010

Biografie VT4 gezicht Hanne Troonbeeckx


Hanne Troonbeeckx (23 december 1978, Beringen) is een Vlaamse omroepster en presentatrice.

Carrière

Hanne Troonbeeckx is afgestudeerd aan de Provinciale Hogeschool Limburg als boekhouder.

Voor ze voor tv ging werken, was Hanne bediende in het bouwbedrijf van haar vader. VTM merkte haar op en maakte haar omroepster.

In 2004 maakte ze de overstap naar VT4. Volgens VT4 maakte Hanne Troonbeeckx de overstap omdat ze daar meer mocht zijn dan enkel omroepster. En inderdaad, Hanne kreeg al vlug een programma: ze mocht al vlug, samen met Hans Otten, The Block presenteren. Dit programma heeft zijn 3de seizoen al achter de rug.

In 2005 presenteerde Hanne het 3de seizoen van Huis op Stelten. Ze nam de presentatie over van Marlène de Wouters die het te druk had met haar dagelijkse talkshow op VIJFtv.

Hanne Troonbeeckx was dat jaar en in 2006 ook één van de panelleden van Het Swingpaleis.

In 2006 nam Hanne samen met Dieter, één van de deelnemers van het derde seizoen van The Block, het dance-singletje 'Together' op. Het werd geproduceerd door Regi Penxten van Milk Inc.. 'Together' vertoefde enkele weekjes in de Ultratop 50.

In Regi's World, Regi's reality-show op JIMtv, was te zien hoe Regi aan Hanne vroeg om een nummertje in te zingen voor zijn volgende cd. Hanne twijfelde nog omdat ze niet zeker was van haar zangcapaciteiten. In 2007 raakt bekend dat ze toch een liedje gaat inzingen op de cd van Regi.

In 2007 presenteert Hanne op VT4 het programma De Brekers. In februari 2007 zal Hanne een nieuwe reeks van Huis op Stelten presenteren. In het najaar van 2007 presenteert Hanne het vierde seizoen van The Block met Hans Otten.

Verder deed Hanne Troonbeeckx verschillende sexy fotoshoots in bikini en badpak voor bladen als P-Magazine en Maxim (tijdschrift).

Privé

Hanne Troonbeeckx is de vriendin geweest van ex-Mister België en ex-JIMtv-presentator Joachim Dejonckheere. Ze heeft ook al een relatie gehad met voetballer Marc Hendrikx. Jens Lavens - inderdaad, familie van Albert - wilde Hanne Troonbeeckx ook aan zijn fotocollectie toevoegen, maar haakte op het laatste nippertje af.

1 opmerking:

  1. ik ga nie gou naar het strand mar met jou ga ik geliek met.!!! gij zijt mooier dan het mooiste weer.

    BeantwoordenVerwijderen