zondag 5 december 2010

Hanne Troonbeeckx in Fear Factor


Op zaterdag 18 september 2004 namen onze bekende landgenoten Ellen Petri, Ann Van Elsen, Hanne Troonbeeckx, Kürt Rogiers, Tom Dehaene en Sven Nys een bad van adrenaline en spanning in Argentinië, het exotische decor van “Fear Factor”. Allemaal hebben ze hun eigen specifieke angsten en die confrontatie moeten ze aangaan willen ze in deze grensverleggende show de eindstreep halen.

Stunt 1: onder water ontsnappen uit een plastic zak
De BV’s worden gehandboeid in bikini in een bodybag gestoken en in het water gegooid. De opdracht is duidelijk: zichzelf zo snel mogelijk bevrijden. Kürt Rogiers komt bij deze eerste uitdaging meteen oog in oog met zijn “Fear Factor”, want hoewel hij ontzettend veel durft, is hij bang voor verdrinken en verstikken. De vraag is dan ook of hij zal doorzetten. En durven de anderen de stunt aan?

Stunt 2: levende insecten met de mond sorteren
De tweede stunt is van een heel andere orde. De BV’s en Hanne Troonbeeckx moeten met de mond levende krabben, kakkerlakken en slakken sorteren terwijl ze ondersteboven hangen. Bij deze opdracht is het vooral belangrijk dat de BV’s hun zintuigen uitschakelen want de krioelende insecten zien er gruwelijk uit en stinken afschuwelijk. Rustig en beredeneerd blijven, is dan ook de boodschap.

Finalstunt : rechtop blijven op een zigzaggende tanker
De kandidaten die de twee eerste proeven ‘overleefd’ hebben, moeten voor de finalestunt op een tanker staan die aan een hoge snelheid slalomt. Wie dit het langst volhoudt, is de winnaar van deze aflevering van “Fear Factor”.

Welke BV’s zijn het meest competitief ingesteld? Gaat sexy Hanne Troonbeeckx winnen? Wie blijft er rustig onder het “Fear Factor”-geweld? Wie slaagt er in om zijn verstand op nul te zetten? En wie heeft genoeg lef om alle stunts tot een goed einde te brengen?







Geen opmerkingen:

Een reactie posten