maandag 14 februari 2011

'The Block' ster Hanne Troonbeeckx bijna klaar met klussen


In 'The Block' op de Dendermondsesteenweg werd men overrompeld door VT4 omroepster Hanne Troonbeeckx. Tijdens de 'Open Blockdag' keurden enkele duizenden fans de vier lofts van de duo's. Hun lot ligt nu in handen van de jury en van de kijkers thuis, want de countdown naar de finale is begonnen.

Op dinsdag 24 november wordt beslist welk duo het spannendste en meest waanzinnige verbouwingsavontuur van Vlaanderen wint. Tijdens de live slotshow maken Hans Otten en Hanne Troonbeeckx van op de Vrijdagsmarkt in Gent de winnaars van de 50.000 euro bekend.

In de uitzending van dinsdag 17 november nemen de blockbewoners zwaar vermoeid en met gemengde gevoelens afscheid van hun loften Hanne Troonbeeckx, maar voor ze de block verlaten krijgen ze allemaal de kans om de experten te ontmoeten en hen 1 vraag te stellen.

Ze kennen allemaal de commentaren van de experten op hun kamers, maar ze hebben die juryleden nog nooit persoonlijk ontmoet. Vandaag is de kans om hun grieven kwijt te geraken. En vooral Michel grijpt die kans om eens sterk zijn mening te verkondigen.

Twee maanden na het afscheid van 'The Block' zien we de kandidaten terug. Hans en Hanne Troonbeeckx bezoeken hen thuis en kijken hoe ze 'The Block' intussen verwerkt hebben. Michel en Ellen zien elkaar ook voor 't eerst in 2 maanden terug, niet meteen het meest enthousiaste weerzien.

Maar er is nog een bezoeker. Sanchez doet zijn ronde met zijn rapport en bekijkt alle huizen van de kandidaten met zijn eeuwige kritische blik. Sanchez zoekt bij de vier duo's naar de beste verbouwer. Die krijgt dan ook een heel speciale prijs. De hoogste eer voor elk zichzelf respecterend verbouwer: 'De Gouden Sanchez'.

Kijkers kunnen nu al stemmen op hun favoriete loft:

* Sms LOFT 1 naar 6654 voor Michel uit Melsele en Ellen uit Zoersel
* Sms LOFT 2 naar 6654 voor Didier en Sofie uit Aalst
* Sms LOFT 3 naar 6654 voor Jurgen en Cindy uit Hillegem
* Sms LOFT 4 naar 6654 voor Hugo en Nadine uit Hemiksem

'The Block' met Hanne Troonbeeckx, dinsdag om 20.40 uur op VT4.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten