donderdag 22 september 2011

Thermae 2OOO reclame Commercial op VT4 en Vijftv met Hanne Troonbeeckx


Momenteel is Thermae 2OOO op VT4 en Vijftv te zien met een mooie commercial met VT4 babe Hanne Troonbeeckx . In deze commercial is de Belgische ster Hanne Troonbeeckx te zien in diverse sauna's, Thermale baden en massages.

Thermae 2OOO biedt een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten sauna's. Onderstaand zijn de verschillende soorten sauna's beschreven.

Stuga sauna - Deze originele Finse buitensauna wordt met hout opgestookt tot een temperatuur van 95 graden Celsius. De luchtvochtigheid is zeer gering, wat als zeer aangenaam ervaren wordt.
Tuli sauna - Deze Finse sauna heeft een temperatuur van 90 graden Celsius. Midden in de sauna brandt een open haard, ook wel Tuli genoemd. De sfeer is hier zeer rustgevend!
Buitensauna’s - Deze twee buitensauna’s worden met gas gestookt tot een temperatuur van 90 graden Celsius.
Eucalyptus sauna - Een sauna met een verkwikkende eucalyptusgeur en een temperatuur van 70 graden Celsius.
Reguliere sauna’s - Drie ‘gewone’ sauna’s met temperaturen van 70, 80 en 90 graden Celsius.
Turks stoombad - Een koepelvormig stoombad dat trapsgewijs is aangelegd. Hoe hoger je plaats neemt, hoe hoger de temperatuur. Bovendien hangt er een lichte geur van eucalyptus.
Romeinse stoombaden - Twee stoombaden met een heerlijk frisse geur.

In een aantal buitensauna’s kunt u het sauna ritueel zelfs nóg intenser beleven. Dit dankzij onze speciale opgietingen waarbij water en etherische oliën op de hete stenen worden gegoten. Omdat het verdampte water op de koelere huid condenseert, is het effect nog intenser. Opgietingen vinden dagelijks – helemaal gratis - plaats in een van de buitensauna’s. Hanne Troonbeeckx heeft ze al voor U geprobeerd.

Thermale baden
Alles draait hier om de bron. Het heilzame water is afkomstig uit drie eeuwenoude, thermale bronnen die speciaal voor Thermae 2OOO zijn aangeboord.
Een ‘rondje door de baden’ is een belevenis op zich. Het water is heerlijk warm, 32 graden Celsius: alsof u naakt ineens de tropen binnen stapt. In de binnen- en buitenbaden zwemt én relaxt u in water dat afkomstig is uit 400 meter diepe bronnen die meer dan 40.000 jaar stilletjes verscholen hebben gelegen in de kalkrijke Limburgse bodem.

Het water is in de loop der eeuwen door en door schoon gefilterd en bovendien rijk geworden aan mineralen.Heerlijk voor uw spieren en gewrichten en verfrissend voor lichaam en geest. Overigens bieden de vele whirlpools, whirlbanken en onderwaterstraalmassages nog een extra ontspanning voor bijvoorbeeld uw nek, rug of schouders.

In de thermale baden is er dagelijks de keuze uit een afwisselend programma van gratis activiteiten:
* Thermae Motion: korte ontspanningsoefening met licht en onderwaterklanktherapie.
* Thermae Vitaal: een actieve gymsessie in het water.
* Floaten: in alle rust drijven in warm thermaal water.

De baden in Thermae 2OOO bevatten 100% puur thermaal water, met een bewezen heilzame werking. Om die reden is Thermae 2OOO dan ook een erkend kuuroord. Even helemaal op adem komen, dat kan in het kuuroord van Thermae 2OOO. De meerdaagse programma's bevatten alle elementen die bijdragen aan een zichtbaar en effectief resultaat. Is ontgiften, afvallen en ontspannen uw wens? Hanne Troonbeeckx voelde zich heerlijk in bikini in het water.

Beauty
Een bezoek aan Thermae 2OOO maakt u compleet met een beautybehandeling. Naast gezichtsbehandeling, handverzorging en voetverzorging kunt u bij de specialisten van Thermae 2OOO ook terecht voor de nieuwste technieken en gespecialiseerde behandelingen voor het gehele lichaam.

Denk daarbij aan een Zuurstofbehandeling, Thermaria, Softpack, Rasul, Scalp Treatment, Qi Vita behandeling, een Signature body treatment of een Executive anti stress behandeling. De behandelend schoonheidsspecialist kan u adviseren over wat voor u het meest geschikt is. Hoewel Hanne Troonbeeckx een natural beauty is, genoot ze ook zichtbaar bloot van de beauty behandeling.

Wellness met een hoofdletter ‘W', dat gevoel geven de massages van Thermae. Onze professionele wellnessmedewerkers heten u welkom. Laat bijvoorbeeld uw rug, nek en schouders los masseren tijdens de Express massage. Breid deze massage uit met de beenpartij en u kiest de Wellness massage.

Alle lichaamsdelen komen aan bod tijdens de Top tot teen massage. Warme kruidenoliën uit India doen het werk tijdens de Ayurvedische massage. Een Japanse drukpunt massage ervaart u tijdens de Shiatsu massage. De Lotusmassage gebruikt aromatische oliën volgens Westerse en Oosterse technieken. Energetisch evenwicht bereikt u met de Voetreflex massage. Hete basalt stenen brengen uw chakra's in evenwicht tijdens de Hotstone massage.

Nog exotischer wordt het tijdens de Theranaka massage; een Afrikaanse drumbeat massage. De Russische Honingmassage gaat cellulites tegen. Helemaal hartverwarmend is de Pantai luar massage waarbij met warme Aziatische kruidenstempels wordt gewerkt.

Hotstone massage
Hanne Troonbeeckx ging naakt en genoot van een hotstone massage met warme basaltstenen, het ontspant uw spieren en brengt chakra's in evenwicht.

Tijdens het ontspannen gebruikt u veel energie. Dat klink wat tegenstrijdig. Echter, het mineraalwater zorgt voor een snelle opname en afbraak van voedingsstoffen. Voor alle momenten van de dag dat u graag wat energie op wilt doen, zijn er onze vier horecafaciliteiten, Brasserie the Lounge, Grand Café Fresh, Bar Delight en Restaurant Pure.

U kunt daarbij kiezen uit zelfbediening of bediening aan tafel. Lang hoeft u dus nooit te wachten en kunt u maximaal van uw bezoek aan Thermae 2OOO genieten. Thermae 2OOO stelt hoge eisen aan haar horecafaciliteiten. U zult verrast zijn door onze culinaire suggesties.
Hanne Troonbeeckx liet zich ook culinair verwennen.

De 1e badkledingdag een succes!
Afgelopen dinsdag heeft iedereen kunnen genieten van de allereerste badkledingdag bij Thermae 2OOO. Een dag die geheel in het teken stond van badkleding, bikini, badpak of boxershort, in zowel het sauna als badenlandschap.

Ook voor nieuwe gasten die niet meteen bloot durven gaan, de allereerste mogelijkheid om kennis te maken met de vele wellnessfaciliteiten die Thermae 2OOO te bieden heeft. Voor de nieuwe wellnessgebruiker, die misschien nog wat preuts is en nog niet meteen naakt durft, de ideale lage drempel om een hele dag onbezorgd te ontspannen.

Na een heerlijke dag ontspannen, mogen we naar aanleiding van de vele positieve reactie van onze gasten, absoluut concluderen dat we bij de eerste badkleding mogen spreken van een succes!

Een succes dat zich nog verder zal uitbreiden gedurende de aankomende bladkledingdagen, iedere 1e dinsdag van de maand! Hanne Troonbeeckx kan het U aanbevelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten