dinsdag 27 september 2011

Hanne Troonbeeckx danst met Jacques Vermeire in 'Vrienden Van de Veire'

Hanne Troonbeeckx danst met Jacques Vermeire in 'Vrienden Van de Veire'.

Op zaterdag 17 september blikte Peter Van de Veire terug op de afgelopen week met journalist Yves Desmet, de hoofdrolspelers van de Vlaamse succesfilm Hasta la vista en Regi van Milk Inc.
Vriendjes Van de Veire Zeno en Marte slaagden er deze week zowaar in om prins Laurent voor hun microfoon te halen. Jacques Vermeire vormt samen met Hanne Troonbeeckx en David Galle dan weer het expertentrio van deze week.
Vriendjes Van de Veire Zeno en Marte trokken naar de Miele Catwalk, de belangrijkste modeshow van het land. Niet alleen de Belgische topontwerpers showden er hun kleren, ook prins Laurent trok voor de gelegenheid zijn beste kleren aan.
De prins is niet altijd even happig op vragen van de pers, maar voor de Vriendjes Van de Veire maakte hij graag even tijd. Hij antwoordde gevat op hun merkwaardige vragen en vroeg ook prinses Claire even om raad.
Het nieuwe televisieseizoen is pas een paar weken oud, maar nu al blijkt 'Mijn Restaurant!' het paradepaardje van vtm.
Het programma doet het dit jaar wel met een andere jury. Geen topchef à la Peter Goossens maar wel een vlijmscherpe journalist met culinaire achtergrond. Yves Desmet is behalve commentator voor De Morgen immers ook een van de drie vaste beoordelaars van de beginnende restaurantkoppels.
Elke donderdagavond jureert hij samen met Vittorio Simoni, Willem Assaert en Aline Julia de kandidaten van 'Mijn Restaurant!'. Toevallig is dat niet, want Desmet heeft een grenzeloze passie voor eten. Niet alleen op restaurant, maar ook bij hem thuis.
En je moet geen Spaans kunnen om mee te praten over Hasta la vista. De film van Geoffrey Enthoven won de hoofdprijs op het filmfestival van Montréal en wordt misschien wel naar de Oscars gestuurd.
De drie hoofdrolspelers Robrecht Vanden Thoren, Gilles De Schryver en Tom Audenaert zijn vooral benieuwd hoe het Vlaamse publiek reageert op de film, die vanaf woensdag in de zalen loopt, en blinken van trots bij wat voor elk van hen de grote doorbraak betekent.
Met Regi Penxten blikt Peter vooruit op de Sportpaleismarathon van Milk Inc. Op het moment dat het Sportpaleis nog volop in de steigers staat, staan de zenuwen bij Regi strak gespannen voor het feest van vijftien jaar Milk Inc. Peter heeft voor hem felicitaties uit onverwachte hoek.
Jacques Vermeire met Hanne Troonbeeckx in het expertentrio
Geregeld zullen in het expertentrio nieuwe gezichten opduiken. Met Jacques Vermeire haalt 'Vrienden Van de Veire' niet alleen een ware showbizzkenner binnen, maar ook een bekend gezicht voor de kijkers van Eén.
Vermeire heeft er veel zin in om zijn licht op de showbizzactualiteit van de voorbije week te laten schijnen. Hij verkeert daarvoor trouwens in het goede gezelschap van Hanne Troonbeeckx en David Galle, wat resulteerde in een dansje.
'Vrienden Van de Veire' met Hanne Troonbeeckx, ieder zaterdag om 21.50 uur op Eén.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten