zondag 1 januari 2012

Hanne Troonbeeckx gaat voor VT4 op zoek naar de 40 meest gekke dieren


In de 40 gaat Hanne Troonbeeckx op zoek naar 40 van de gekste dieren ter wereld. Uit internationale reclamespots en het VT4-arcief selecteerde ze de gekste filmpjes uit het dierenrijk.

Hanne Troonbeeckx laat ons kennis maken met flirtende kreeften, vliegende pinguïns, dansende leeuwen, onbetrouwbare kanaries en nog veel meer verrassende beestjes.

Daarnaast krijgen we natuurlijk ook behoorlijk wat Vlaamse filmpjes vol gekke dieren te zien: de hondenfluisteraar helpt een stel windhonden die knettergek worden van de ijskar, Karla en Sophie uit 'Peking Express' moeten met twee geiten en een koppige ezel de woestijn zien door te trekken en in 'Komen eten' leren we dat je de kat niet bij de boter moet zetten.

Hanne Troonbeeckx wil in badjas op de foto met jou!

Thermae 2OOO, het wellnesscentrum bovenop de top van de Limburgse Cauberg in Nederland op slechts 30 min. van Luik en Hasselt, laat u op unieke wijze kennis maken met hét gezicht van Thermae 2OOO, Hanne Troonbeeckx.

Thermae 2OOO werkt sinds een paar maanden nauw samen met Hanne Troonbeeckx, het bekende gezicht van o.a. het populaire TV programma ‘The Block’ en 'de 40' op VT4.

In haar schaarse vrije tijd komt Hanne Troonbeeckx graag optimaal genieten van de wellnessfaciliteiten in het Limburgse Valkenburg. Op 8 juni was zij aanwezig om de Belgische gasten van Thermae 2OOO de mogelijkheid te bieden om samen met haar op de foto te gaan.

Hanne Troonbeeckx kwam graag op 8 juni uitleg geven over haar keuze voor Thermae 2OOO. Tussen 15 en 17 uur werd er een speciaal fotomoment georganiseerd in Bar Delight voor de Belgische wellness gasten.

Het gebruik van de faciliteiten van Thermae 2OOO, krijgt op deze manier een bijzonder karakter voor een ontspannen dagje uit. Reserveren voor deze dag is niet nodig.

Met een oppervlakte van zo’n 60.000 m2 is Thermae 2OOO één van de grootste wellness centers van Nederland. Bezoekers kunnen er naakt of in bikini genieten van binnen- en buitenbaden, sauna’s en stoombaden, whirlpools, schoonheidsbehandelingen en kuurprogramma’s.

Momenteel is Thermae 2OOO op VT4 en Vijftv te zien met een mooie commercial. In deze commercial is de Belgische superster Hanne Troonbeeckx te zien.

Heilzaam voor lichaam en geest

Thermae 2OOO is slechts één van de weinige wellnesscentra met oorspronkelijk thermaal water met een positieve werking op het lichaam. Maar er is meer...

Naast de oergezonde werking van het water, is er de positieve kracht van de pyramidevorm van het gebouw. Daarnaast wordt volgens Hanne Troonbeeckx "Beauty" een steeds belangrijker aspect. Immers is 'er goed uitzien' een begin voor 'je goed voelen'.

In het wellnesscentrum werken 20 ervaren schoonheidsspecialisten, die bedreven zijn in het geven van de vele soorten ontspannende en zuiverende behandelingen.

Van Express Facial, een gezichtsbehandeling van 30 minuten tot Madonna's exclusieve zuurstofbehandeling, voor iedere gemoedstoestand en ieders huidtype is er dé passende behandeling.

De kwaliteit van onze behandelingen wordt nog eens extra onderstreept door het kwaliteitskeurmerk van de HUIDspecialist dat Thermae 2OOO mag voeren.

Hanne Troonbeeckx komt graag op 8 juni uitleg geven over haar keuze voor Thermae 2OOO. Tussen 15 en 17 uur wordt er een speciaal fotomoment georganiseerd in Bar Delight voor de Belgische wellnessgasten. Het gebruik van de faciliteiten van Thermae 2OOO, krijgt op deze manier een bijzonder karakter voor een ontspannen dagje uit. Reserveren voor deze dag is niet nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten