donderdag 2 februari 2012

Kookkanaal Njam! met Hanne Troonbeeckx stijgt spectaculair


Kookkanaal Njam! met Hanne Troonbeeckx stijgt spectaculair
Het gaat goed met Njam!, het kookkanaal met Hanne Troonbeeckx. Het aantal kijkers zowel als het aantal surfers zit in de lift.


Maandelijks kijken 1.450.000 Vlamingen ofwel 28,2% van alle Vlaamse gezinnen naar Njam! met Hanne Troonbeeckx: dit ondanks het feit dat Njam! enkel beschikbaar is voor Telenet abonnees.

Dit betekent een stijging van 11% tov de maand november en een stijging van 25% tov december vorig jaar (de start!). ofwel 200.000 culinair geïnteresseerde kijkers per dag voor Hanne Troonbeeckx.

Njam! is sinds de start de populairste digitale basiszender in Vlaanderen.

De njam! website is door 7 op 10 Vlamingen gekend. Opnieuw een stijging t.o.v. de vorige studie van Insites. Ook de appreciatie voor de website is opnieuw gestegen.

Zowel de hoeveelheid informatie als de kwaliteit ervan wordt op prijs gesteld. Meer dan 1.100 recepten staan online, waarvan de meeste met video.

www.njam.be heeft meer dan 6.000 unieke bezoekers per dag: in december waren er pieken tot 14.000 unieke bezoekers per dag!

Bovendien telden we 70.000 pageviews per dag, met een gemiddelde bezoektijd van 8 minuten. De actieve Facebookpagina, waar kijkers o.a. terecht kunnen met vragen en advies, telt moment meer dan 12.000 fans.

GOURMAND COOKBOOK AWARDS 2012

Bovendien haalden twee njam! titels zopas de shortlist van de internationale kookboekenwedstrijd 'Gourmand Cookbook Awards 2012': Roger van Damme met “Desserts” en Manuel Wouters met “The Art of Making Cocktails”.

Begin maart 2012 weten we welke boeken de internationale 'Gourmand Cookbook Awards' winnen.

Kortom, het gaat goed met Kookkanaal Njam! en Hanne Troonbeeckx.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten