dinsdag 27 maart 2012

Njam! presentatrice Hanne Troonbeeckx en Koen Buyse uit elkaar!


Hanne Troonbeeckx en Koen Buyse uit elkaar!


Zornik-zanger Koen Buyse en Njam!-presentatrice Hanne Troonbeeckx zijn niet langer een stel. De 35-jarige Buyse en de 33-jarige Hanne Troonbeeckx ontmoetten elkaar op een feestje bij hun gezamenlijke vriend Regi Penxten en waren vier jaar samen. Ze bouwden onlangs nog samen een huis in Beringen.

"Na een goed en lang gesprek hebben we beslist om elk onze weg te gaan", vertelt Hanne Troonbeeckx in Het Laatste Nieuws.

Geen derde
En verder: Hanne Troonbeeckx: "Ik kan er nog niet veel over vertellen, daarvoor is de breuk nog te jong. Het enige wat ik kwijt wil, is dat het niet meer ging tussen ons. We zagen dat beiden in en we gaan in alle vriendschap uit elkaar. Er is ook geen derde in het spel".

Nog steeds volgens Het Laatste Nieuws zou zij zich niet meer kunnen vinden in zijn rock-'n-roll-levensstijl. Wat er met het huis moet gebeuren dat ze vorig jaar bouwden in Beringen is volgens Hanne Troonbeeckx "een beslissing voor later".

Het sprookje tussen Hanne Troonbeeckx en Buyse is uit.

Na vier jaar is de relatie tussen de sexy Njam! presentatrice Hanne Troonbeeckx en Koen Buyse over en uit. Dat weet Het Laatste Nieuws dinsdag te melden.

De vonk tussen de twee sloeg vier jaar geleden over tijdens een feestje thuis bij Regi Penxten van Milk Inc. Enkele weken later werden de twee voor het eerst samen in het openbaar gezien, meer bepaald op de rode loper van de Mia’s.

De twee kwamen de afgelopen jaren vaak samen buiten en gingen graag naar feestjes en premières. Maar zaterdag verscheen Hanne Troonbeeckx plots zonder Koen op de zwarte loper van de Vlaamse Televisiesterren 2012. Officieel omdat de uitnodigingen zonder partner waren maar dat was duidelijk dan niet voor iedereen het geval want heel wat bekendheden kwamen mét partner langs.

Hanne & Koen zijn volgens Hanne Troonbeeckx na een lang gesprek uit elkaar gegaan. Blijkbaar botste het tussen de twee leefwerelden die Hanne en Koen elk hadden. Hij is pure rock & roll, zij wil best wel eens graag op een namiddag gezellig thuis in de zetel liggen. De breuk tussen Hanne & Koen ligt bijzonder gevoelig bij Hanne Troonbeeckx. De krant wist Koen Buyse niet te strikken voor een reactie.

Limburg is een dus BV-koppel armer. Presentatrice Hanne Troonbeeckx(P-magazine badpakkenspecial, Ché fotomodel) en Koen Buyse, frontman van Zornik, hebben een punt achter hun relatie gezet.

Afgelopen zaterdag verscheen de gasthoofdredactrice van Jet! Magazine Hanne Troonbeeckx echter alleen op de loper van de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren, en gisteren gaf ze toe waarom.

“Ik wou dat ik het kon ontkennen”, aldus Hanne Troonbeeckx. “Koen en ik hebben in alle vriendschap besloten elk onze eigen weg te gaan. Het is nog erg pril, dus ik hoop dat jullie begrijpen dat we er verder niet over willen praten.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten