zaterdag 3 november 2012

Hanne Troonbeeckx: “Ik ben klaar voor een nieuwe man”


Hanne Troonbeeckx: “Ik ben klaar voor een nieuwe man”

Hanne Troonbeeckx (33) heeft haar liefdesverdriet over de breuk met Koen Buyse van Zornik naar het containerpark gebracht. “Ik ben klaar voor een nieuwe man,” straalt ze in Story. “Ik ben een heel romantische ziel: ik geloof in knallend vuurwerk in mijn buik.” Vuurwerk in de buik, ‘t is weer net iets straffer dan vlinders. “Mijn prins op het witte paard is onderweg. Maar misschien werkt zijn gps niet of staat hij in de file,” droomt Troonbeeckx.

BV's sieren catwalk op Torhoutse Markt

Tijdens de Dag van de Klant vond opnieuw een modeshow plaats op de Markt. Ruim twintig handelszaken verleenden hun medewerking. De veertig meter lange catwalk werd niet alleen door mannequins bevolkt maar ook door Bekende Vlamingen Peter Van Asbroeck, Lesly-Ann Poppe, Hanne Troonbeeckx en Stefanie Meire. Na de show staken ze nog een handje toe bij de deelnemende zaken.

Mannen in ban van babes, bier, wagens en renners

Na de verwendag voor vrouwen op de Ladies City Day, biedt de middenstandsvereniging Trud'Or op 23 september van 11 uur tot 19 uur nu ook de mannen een knuffeldag aan.

Terwijl tien babes, tien brouwerijen, mooie wagens en wielrenners op het Wereldkampioenschap in Valkenburg de mannen bezighouden op de Grote Markt, kunnen vrouwen zonder toezicht shoppen in 150 winkels.

De tien deelnemende brouwerijen houden elk een stand open, waar mannen met een proefglas en drankbonnen hun dorst kunnen lessen. Het proefglas is te verkrijgen bij de handelaars of op de Grote Markt op 23 september en kost 2,50 euro. Er zijn meer dan 5.000 glazen verdeeld onder de handelaars. Elke brouwerij kreeg een babe toegewezen.

De mannen combineren zo bier van Brouwerij Wilderen met Cynthia Reekmans, Brouwerij Kerkom met Stéphanie Clerckx, Brouwerij John Martin met Els Tibau, Brouwerij Duvel Moortgat met Kelly Pfaff, Brouwerij Huyghe met Tanja Dexters, Brouwerij Haacht met Griet Vanhees, Brouwerij Het Anker met Justine de Jonckheere, Brouwerij De Halve Maan met Kim Engelbosch, Brouwerij Alken-Maes met Hanne Troonbeeckx en Brouwerij Affligem met Jess Donckers.

Maar bier en sexy vrouwen zijn niet de enige zoethouders, mannen kunnen zich ook vergapen aan exclusieve wagens die Claes & Zonen tentoonstelt. Terwijl de mannen aan de toog hangen, kunnen ze tevens loensen naar de beelden van het WK in Valkenburg, die op een groot scherm verschijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen