woensdag 12 oktober 2011

Hanne Troonbeeckx op de nieuwe Showbizzkalender 2011 van fotograaf Henk van CauwenberghHanne Troonbeeckx poseert voor de nieuwe Showbizzkalender 2011.

De nieuwe locatie voor de showbizzkalender van 2011 wordt het bos van Kiewit. De 14de editie van de kalender heeft wouden en bossen als thema.

Fotograaf Henk van Cauwenbergh zal twaalf BV's fotograferen waaronder de Limburgse Cythia Reekmans, Hanne Troonbeeckx en Zohra.

Véronique De Kock zal voor de verandering niet voor de lens van Henk van Cauwenbergh verschijnen.

De opnames starten in augustus.

Hanne Troonbeeckx, Marie Vinck en Ella-June Henrard op showbizzkalender

Jaar na jaar pakt de showbizzkalender uit met bloot vrouwelijk schoon van eigen bodem en ook dit jaar is dat niet anders.

Zo zullen actrices Marie Vinck en Veerle Baetens vereeuwigd worden door fotograaf Henk van Cauwenbergh. En krijgen ook Lauren Versnick, de 15-jarige dochter van Vtm-nieuwsanker Lynn Wesenbeek, en de 16-jarige "Bo"-actrice Ella-June Henrard een maand in de kalender.

De twee binken van dienst voor de naakt showbizzkalender van 2011 zijn voetballer Carl Hoefkens en chefkok Sergio Herman.

Verder zal ook VT4 shownieuws ster Hanne Troonbeeckx haar opwachting maken. Véronique De Kock is voor het eerst niet opgenomen in de selectie van Henk van Cauwenbergh. De kalender wordt op 23 oktober officieel voorgesteld.

Dertien opeenvolgende edities was Véronique De Kock de 'leading lady' van de Showbizzkalender, maar editie 2011 zal het zonder de ex-Miss België moeten stellen.

Voor zijn nieuwe kalender rekent Henk Van Cauwenbergh op nieuw toptalent Marie Vinck, huidig Miss België Cilou Annys en Lauren Versnick, Hanne Troonbeeckx, de dochter van vtm-coryfee Lynn Wesenbeek, schrijft de krant Het Laatste Nieuws.

Na fotoshoots in Zuid-Frankrijk en Thailand, opnames in de Zoo van Antwerpen en aan de Belgische kust, trekt Van Cauwenbergh dit jaar naar Hasselt. "Het thema van de nieuwe kalender wordt een bossprookje.

Ik ga uiteraard weer werken met BV's, maar ook met modellen en figuranten met een donkere huid", aldus Henk. Voor het eerst sinds de start van de kalender in 1998, zal Véronique De Kock niet te bewonderen zijn.

Nieuw talent
"Ik ga voor nieuw talent. En ik zie Marie Vinck of Hanne Troonbeeckx als absolute kandidaten voor de cover. Zij bekoort mij met haar talent en uitstraling en belichaamt perfect de nieuwe generatie", aldus Henk, die zijn lijstje met favoriete modellen al klaar heeft. "Traditioneel is dat een mix van bekende namen en van nieuw talent.

Henk wil voor editie 2011 onder meer uitpakken met tv-ster Roos Van Acker, Miss België 2010 Cilou Annys, Hanne Troonbeeckx, filmactrice Marieke Dilles, de 16-jarige actrice Ella-June Henrard, actrice Veerle Baetens, sterrenkok Sergio Herman en aanstormend model Lauren Versnick.

Of ze ook effectief op de nieuwe Showbizzkalender zullen prijken, is nog niet zeker. "We fotograferen iedereen op 5 en 6 augustus."

Exit De Kock
Van Cauwenbergh ziet Marie Vinck als perfecte opvolger voor Véronique De Kock. Die was dertien edities lang te bewonderen op de kalender.

De samenwerking stopte vorig jaar toen Henk haar omschreef als "een superopportunistisch mieke dat weet dat de biologische klok tikt".

"Hij moet niet denken dat we ooit nog voor hem gaan poseren", reageerde De Kock, maar Henk is niet onder de indruk. "Ik denk dat het goed geweest is met Véronique. Voor mij hoefde het al een paar jaar niet meer. Het is tijd voor nieuwe gezichten, nieuwe types, die ik graag naar voren schuif."

De showbizzkalender, bekend voor zijn naakt Vlaams vrouwelijk schoon, pakt dit jaar ook uit met actrices. Zowel Marie Vinck als Veerle Baetens poseren voor de lens van de fotograaf Henk van Cauwenbergh.

Andere nieuwkomers zijn Lauren Versnick (15), dochter van VTM- nieuwsanker Lynn Wesenbeek, en de 16-jarige Ella June Henrard. Voor de kalender van 2011 zullen ook twee mannen poseren: de voetballer Carl Hoefkens en de chef Sergio Herman.

Véronique De Cock zal er voor het eerst niet bij zijn. De kalender wordt voorgesteld tijdens Showbizznight op 23 oktober.

Ook dit jaar zullen er dus een aantal nieuwe gezichten prijken op de bekende showbizzkalender.

Er zullen twee jonge en populaire actrices voor het eerst naakt poseren voor de lens van Henk van Cauwenbergh. Het gaat om Rodenburgs-ster Marie Vinck en Veerle Baetens, die dit najaar opnieuw te zien is met Code 37.

Andere nieuwkomers zijn Lauren Versnick (15), dochter van nieuwsanker Lynn Wesenbeek, en de 16-jarige Ella June Henrard die momenteel scoort in de filmzalen met Bo.

Voor de kalender van volgend jaar zullen ook twee mannen hun mooiste snoetje opzetten: voetballer Carl Hoefkens en chef Sergio Herman. Véronique De Kock ontbreekt voor de eerste keer. Hanne Troonbeeckx is er wel bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten