donderdag 28 oktober 2010

Hanne Troonbeeckx met Hans Otten in The Block


Ook dit jaar zijn Hans Otten en Hanne Troonbeeckx weer in The Block te vinden, zoals hier in The Block Oostende.

Het aftellen naar een verrassend nieuw VT4-najaar is begonnen. Vele nieuwe en vaste waarden worden momenteel in het VT4-najaarsschema geplaatst. De allereerste strategische ingreep is meteen een knaller van formaat: dit najaar krijgt het succesvolle woon- en immo-magazine 'Huizenjacht' niet meer wekelijks maar zowaar elke werkdag een volledig nieuwe aflevering op VT4!

Startdatum en concrete uitzenduren van dit programma worden momenteel bepaald in het nieuwe VT4-najaarsschema. Hans Otten en Hanne Troonbeeckx zijn al enkele weken druk aan het verbouwen en aan het feesten in Gent, vanaf september op VT4 wekelijks te volgen in 'The Block Gent'.

Roos Van Acker stapte enkele dagen geleden voor de allereerste keer de grote showstudio in om een karrevracht waaghalzen-BV's om met 'Hole in the wall' de zotste spelshow van de planeet op te nemen, inclusief de eerste Vlaamse tv-assistent in zwembroek.

De komende weken zullen nog opvallende nieuwe VT4-programma's bekendgemaakt worden. Het programmateam legt de laatste hand aan een sterk en overzichtelijke schema met verrassende programma's én vaste waarden waarmee VT4 dit najaar herkenbare afspraken maakt met de kijkers. 'Huizenjacht' wordt daarbij een nieuwe belangrijke dagelijkse afspraak.

Head of Programming Lieve Vyverman: 'De beslissing om 'Huizenjacht' dagelijks op VT4 te programmeren is waarschijnlijk een van de opvallendste van de laatste maanden. We willen een sterke vaste vooravond-afspraak met de kijker maken en dat kunnen we alleen met sterke programma's.

'Huizenjacht' is al enkele jaren een van onze meest succesvolle formules. Het programma blijft zeer opmerkelijke resultaten neerzetten, met pieken tot over een half miljoen kijkers. Met dagelijks nieuwe 'Huizenjacht'-afleveringen is het VT4-paradepaardje dit najaar dus prominenter aanwezig dan ooit.'

Binnenkort dus weer wekelijks Hans Otten en Hanne Troonbeeckx in The Block.Geen opmerkingen:

Een reactie posten