maandag 23 augustus 2010

Hanne Troonbeeckx Alstublieft laat ons uw borsten zien! ludieke actie op internet


De verering van Hanne Troonbeeckx neemt soms kolderieke vormen aan.

Zo richtte een aantal jaren geleden, waarschijnlijk een groep studenten, de site http://www.alstublieft-hanne.com/ op.

De hieronder staande letterlijke oproep op de site liet het raden naar de reden hiervan weinig tot de verbeelding over.

Hanne Troonbeeckx is ongetwijfeld gezegend met het meest goddelijke lichaam van alle Vlaamse vrouwen. Niet alleen omdat wij het zo'n zonde vinden dat zo'n prachtige vrouw nog niet in het puur te zien is geweest, maar ook uit diep respect voor Hanne willen wij hier eens tonen dat we zeker en vast niet de enigen zijn die ervan dromen om Hanne's prachtige boezem te bewonderen. We zijn niet eens egoïstisch! Heel Vlaanderen moet kunnen genieten van zoveel moois, en waar we juist voor ijveren kunnen jullie dan ook hier lezen.

Het lijkt erg oppervlakkig, en dat is het misschien ook, maar wij willen de borsten van Hanne Troonbeeckx zien. Ja, zo simpel is het. Nu, dit bewerkstelligen zou wel eens een ander paar mouwen kunnen worden, en daarom hebben we natuurlijk jullie steun nodig... Help Vlaanderen (en Nederland) de borsten van Hanne Troonbeeckx ontdekken! Spread the word: * Stuur de link naar deze website door naar je vrienden en vriendinnen (via e-mail, MSN, ...) * Link naar onze petitie vanop je blog! * Roep het uit vanop uw balkon! Natuurlijk rekenen we er ook op dat u zelf de petitie ook tekent!

We zien u zo graag! Met een berg respect voor de Vlaamse diva Hanne Troonbeeckx vragen we haar toch: laat ons alstublieft (foto's van) uw borsten zien!

Een petitie actie moest Hanne Troonbeeckx dus overhalen haar borsten te laten zien middels een fotoshoot in P-Magazine, Ché, Humo, Playboy of een ander mannenblad.

De reactie van Hanne Troonbeeckx liet zich raden, zoals op de site te lezen staat:

Slechts nieuws, dames en heren! Hanne Troonbeeckx heeft ons vandaag via Studio Brussel laten weten dat ze, zelfs bij tienduizenden handtekeningen niet op onze vraag zal ingaan. Spijtig! De ontgoocheling is enorm, maar we zijn wel blij dat Hanne zo ludiek heeft gereageerd op onze oproep.

Hanne Troonbeeckx heeft gereageerd, en we kunnen haar reactie alleen maar respecteren. Met pijn in het hart geven we op... We danken toch Peter van Studio Brussel voor zijn assistentie: zonder hem had Hanne dit initiatief misschien nooit ontdekt...

Hanne, als je je ooit bedenkt: LET US KNOW!

Voorlopig zullen de initiatief nemers van Hanne Troonbeeckx Alstublieft laat ons uw borsten zien! genoegen moeten nemen met de beelden van een filmpje met Hanne die samen met enkele andere bv’s naakt het zwembad in duikt , en daarna bloot in een sauna met de BV's discuteert over de minpuntjes en onzekerheden van hun vrouwelijke lichaam. Ook staat Hanne in het filmpje naakt onder de douche, maar dat was het ook dan.

Later kwam Hanne Troonbeeckx in een interview nog eens terug op de ludieke actie 'Hanne Troonbeeckx Alstublieft laat ons uw borsten zien!'

Hanne Troonbeeckx is net terug van een week Vietnam en heeft haar jetlag nog niet helemaal verwerkt, maar dat is haar nauwelijks aan te zien. Ze reisde naar het Aziatische land voor de jaarlijkse badpakkenspecial van P-magazine. 'Ik heb misschien wel vijftig muggenbeten gekregen, maar voor de rest was het een bijzonder leuke reis', zegt ze.

Hanne Troonbeeckx woont in een duplex om de hoek, maar als locatie voor de foto's stelt ze de fraaie tuin van het ouderlijke huis voor. Een foto- of filmcamera maakt haar allang niet meer nerveus. In Vlaanderen is zij een van de meest gevraagde covergirls. Nochtans beschouwt ze dat soort werk slechts als een zijstapje. Bijna drie maanden geleden tekende ze bij VT4 een nieuw contract, dat het grootste deel van haar professionele tijd in beslag neemt.

Ze combineert haar omroepwerk met de presentatie van vier programma's: The Block, Huis op Stelten, De Brekers en vanaf dit weekend Red Bull Air Race. 'Momenteel is het extreem druk, maar ik realiseer me goed dat niet iedereen zoveel kansen krijgt. Bovendien kan het met een mediacarrière vlug afgelopen zijn. Daarom zie ik er absoluut niet tegenop om hard te werken', benadrukt ze.

Voor duizenden Vlaamse en ook Nederlandse mannen ben je een babe. Heb je er geen moeite mee dat zij je uitsluitend op je uiterlijke kwaliteiten beoordelen?
Hanne Troonbeeckx: 'Ik kan niet zeggen dat het me koud laat wat men over me denkt. Wie ben ik in de ogen van die mensen? Ik ben heel vaak bezig met die vraag. Dan kun je je natuurlijk de vraag stellen: waarom doet ze dan modellenwerk? Mijn antwoord is eenvoudig: omdat het totaal iets anders is dan tv-werk. Ik moet er wel bij zeggen dat ik me nooit bloot in lingerie zal laten fotograferen. Verder dan bikini ga ik niet.'

Onlangs werd je via de website Alstublieft Hanne! gevraagd om je borsten te tonen. Schrok je daar niet van?
Hanne Troonbeeckx: 'Op een ochtend kreeg ik een telefoontje van iemand van Studio Brussel. Die man zei me doodleuk dat hij duizend Vlamingen zocht om een petitie te ondertekenen met de bedoeling dat ik naakt foto's van mijn borsten zou tonen. Ik was eerst sprakeloos. Zijn er nu echt mensen bezig met mijn borsten? Dat was de eerste vraag die in me opkwam. Ik antwoordde dat zelfs honderdduizend handtekeningen me niet konden overtuigen om mijn tetten te tonen. De reactie van de initiatiefnemers was heel sportief. Ze zeiden dat ze respect toonden voor mijn beslissing en wensten me nog het allerbeste. Ik heb die mensen een e-mail teruggestuurd met de melding dat ik het wel grappig vond, maar dat ik echt niet op hun verzoek kon ingaan. Mijn borsten blijven voorlopig prive'. In een eerder interview had Hanne al verklapt dat ze niet naakt zou poseren omdat ze naar eigen zeggen hangborsten heeft.

2 opmerkingen: