zondag 7 november 2010

Hanne Troonbeeckx gaat op stap met acteurs Puppetry Of The Penls


Hanne Troonbeeckx gaat op stap met acteurs Puppetry Of The Penis.

Tv-persoonlijkheid en bekende Vlaming Hanne Troonbeeckx heeft twee nieuwe vrienden waarmee ze deze maand op stap gaat. Het gaat om de acteurs Simon Morley en Andy Fitch, de twee mannen die deel uitmaken van het ‘Puppetry Of The Penis’ gezelschap.

Toen Hanne Troonbeeckx de heren aan het werk zag was ze bijzonder gecharmeerd door hun lichaamskunsten. “Ik heb mij bijzonder goed geamuseerd toen ik naar ‘Puppetry Of The Penis’ ging kijken. De voorstellingen zijn echt de moeite. Het is een avondje uit voor dames én heren, en jawel, er gaat serieus gelachen worden,” zegt Hanne.

Eind september komen de heren van ‘Puppetry Of The Penis’ al warmlopen in ons land en gaan ze met Hanne Troonbeeckx op stap. “Ik vind het belangrijk dat mensen weten dat de voorstellingen van deze lichaamskunstenaars absolute kunst zijn! Wat zij met hun lichaam kunnen, spreekt tot de verbeelding en zie ik maar weinig mannen nadoen (lacht uitbundig)”.

Wie naar ‘Puppetry Of The Penis’ wil komen kijken kan dat op woensdag 27 oktober 2010 in de Stadschouwburg te Antwerpen, vrijdag 29 oktober in de Capitole te Gent en op zaterdag 30 oktober in de Grenslandhallen te Hasselt.

Kom je naar de voorstellingen, dan krijg je een volledig vernieuwde show te zien vol met nieuwe kunstjes. Uiteraard mogen klassiekers als de ‘Hamburger’ en de ‘Dubbeldekker’ niet ontbreken in de show. Het publiek wordt opgewarmd door een stevige portie humor van jonge stand-up comedians.
Eén goede raad willen we de mannen onder ons nog meegeven: don’t try this @ home!

Penis poppenspelers Simon Morley en David Friend hebben een wereldwijd publiek doen bulderen van het lachen met hun genitale origami.

Met meer dan 40 hoogstaande penis-truuks drijven ze hun materiaal tot het uiterste. Waar het in de Vlaamse media vooral om naakte vrouwen lichamen en blote borsten draait, gaat het hier vooral om het naakte mannenlichaam en de mannelijke geslachtsorganen. Dankzij hun testiculaire kracht kunnen ze hun penissen extreem rekken, strekken en plooien tot grote verbazing van het publiek.

Puppetry of the penis gaat voort waar "The Full Monty" stopte. Twee naakte penis-poppenspelers beoefenen de eeuwenoude kunst van genitale origami. Kom bovenmenselijke prestaties bekijken zoals "De Pelikaan", "De Windsurfer" en "De Hamburger". Zie hoe vrouwen hen bewonderen en mannen hen benijden.

Sinds hun debuut op het International Comedy Festival van Melbourne in 1998, is Puppetry of the Penis uitgegroeid tot een wereldwijd succes, waarmee ze de Australische cultuur breed uitsmeren over de planeet. Het is een show gemaakt en bedacht voor mannen en vrouwen. Er zit veel humor in wat je te zien krijgt en dus vind ik dat iedereen die de kans heeft, zeker moet gaan kijken naar de shows” aldus Hanne Troonbeeckx.
Tijdens de twee promotiedagen had Hanne Troonbeeckx het niet moeilijk om regelmatig te moeten zien hoe Rich en Simon hun broek lieten zakken. “Ik vind het steeds weer bijzonder dat mensen raar gaan reageren wanneer iemand zijn broek laat zakken en zijn blote piemel toont. Okay, dat is geen alledaagse gebeurtenis maar in het kader van ‘Puppetry Of The Penis’ hoort het er wel bij hé (lacht uitbundig). Ik had vaak de indruk dat mensen, bij wie we op bezoek kwamen, onwenniger reageerden op de naakte pikken dan Rich en Simon zelf,” zegt Hanne Troonbeeckx nog.

Puppetry of the Penis stond al op de planken van 's werelds grootste komediefestivals en theaters, voor fans zoals Naomi Campbell, Hugh Grant en Elton John. De Londense West End was uitverkocht.

En vergis je niet: in deze show zijn alle poppen echt!

Simon Morley bedacht 'Puppetry of the penis' in 1996 als de titel voor een hoogstaande kunst naaktkalender, met daarin 12 van z'n favoriete penis-truuks. Jaren eerder had Simons jongere broer hem al de befaamde "Hamburger" getoond. De natuurlijke tweestrijd tussen broers resulteerde in een steeds uitgebreider gamma aan genitale gesticulaties.

Maar pas op oudejaarsavond 1997, toen z'n garage propvol naaktkalenders lag en de vraag voor live optreden niet meer bij te houden was, besliste Simon uiteindelijk om z'n talent met zijn lulu op de wereld los te laten.

Z'n logische keuze als viriele vennoot lag uiteraard bij David "Friendy" Friend, wier reputatie als feestjesbrouwer onklopbaar was. Friendy kon z'n agenda nu al probleemloos vullen met optredens op vrijgezelavonden. Friendy begon al jong met het trainen van z'n testiculaire spieren, maar kwam pas tot een artistiek hoogtepunt zodra hij bier ontdekte. Nadat hij z'n diploma Computerwetenschappen op zak had, trok hij terug naar Melbourne met een volledig origineel repertoire in de Hangende Kunsten.

Simon en Friendy gooiden hun gezamenlijk talent in de ring onder de naam "Puppetry of the Penis", en een wereldrevelatie zag het daglicht.

Hun debuut op het International Comedy Festival van Melbourne (1998) was een grote hit, waarop een tournee van 8 maanden door Australie volgde. Na 20.000 kilometer en evenveel spierinspanningen, besloot het duo om hun materiaal te tonen op het Edinburgh International Fringe Festival (2000). Met succes, want het was daar dat West End producer David Johnson het potentieel (en de potentie) van de show ontdekte. Puppetry of the penis was op weg naar Londen.

Whitehall Theatre was oorspronkelijk voor 5 weken geboekt, maar dankzij het overweldigende succes werden dat uiteindelijk 5 maanden. Simon en Friendy werden vrienden van de sterren en traden onder meer op voor Hugh Grant, Naomi Campbell, Elton John, Bono, Mel B en Mel C.

In september 2001 debuteerde de penis-poppenspelers in New York in het John Houseman Theatre, ze zouden er meer dan een jaar blijven.

The Puppetry of the penis blijft wereldwijd lof oogsten. Dit jaar staan Frankrijk, de V.S., Duitsland, Groot-Brittannie, Ierland, Vlaanderen, Nieuw Zeeland, Canada, Nederland, Italie, Portugal, Zwitserland en Australie op de kalender. En nu dus ook in België met Hanne Troonbeeckx als surprise act.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten