maandag 13 januari 2014

De beste grap volgens Hanne Troonbeeckx


De beste grap volgens Hanne Troonbeeckx


Hanne Troonbeeckx vertelt de mop waar zij het hardst om moet lachen, en laat U met een bulderlacht meelachen.

Een vrouw is weer eens over haar gewicht aan het zeuren tegen haar man, en over hoe dringend ze nu echt weleens moet beginnen af te vallen. ‘Schrijf je in voor een missverkiezing,’ antwoordt de man, ‘dan val je gegarandeerd af.’

Hanne Troonbeeckx heeft een hart voor Limburg

Onlangs stond Hanne Troonbeeckx opnieuw op het podium van Stars For Life als een nachtegaal te zingen, het programma waarin presentator Sam De Bruyn twaalf bekende Vlamingen laat zingen voor de Studio Brussel-actie Music For Life.

Hanne, ook het gezicht van Lignavita, zingt naar eigen zeggen erg graag en zeker voor een goed doel.

In de nieuwe liveshow Stars For Life laat presentator Sam De Bruyn twaalf bekende Vlamingen opdraven om te zingen. Stars For Life wordt daarmee het grootste cadeau van Eén aan de Studio-Brussel actie Music For Life.

Via televoting kan de kijker de zingende BV’s in de wedstrijd houden. De opbrengsten daarvan gaan uiteraard naar het goede doel. De BV die de hele wedstrijd uitzingt, wordt de stem en het gezicht van de Song For Life.

Hanne Troonbeeckx zou de rit naar eigen zeggen graag tot op het einde uitzingen. Daarvoor rekent ze onder meer op haar Limburgse fans.

Ondertussen is ze al aan haar derde uitzending toe in Stars For Life. "Ik wou graag eens voelen hoe het is om op een podium te zingen, in plaats van in de living op de salontafel", zegt Hanne die graag een beroep wil doen op uw goed hart.

Hanne Troonbeeckx zet zich in voor ‘Een hart voor Limburg’, een organisatie die kansenbevorderende projecten voor maatschappelijk kwetsbare kinderen in Limburg steunt. Hanne is ook het gezicht van onder meer Lignavita, haar geheim voor een slanke lijn.

Lignavita is een proteïnedieet waarmee je effectief afslankt met een coach en je gewicht ook kan behouden. Meer info op www.lignavita.com.

Hanne Troonbeeckx laat Lady Gaga en Beyoncé ver achter zich met Telephone, kijk en luister maar naar de video van het filmpje.

Hanne Troonbeeckx bij TV-Limburg

Tijdens de kerstperiode stond de kersttent van TV-Limburg op het dorpsplein van Lommel, daar kunnen de mensen lekker iets gaan drinken opnames bijwonen.

Er zijn al veel verschillende artiesten geweest, maar vandaag (22 december) was voormalig PinUp club naakt model Wendy Van Wanten aan de beurt. Ze werd er geïnterviewd door Maarten Cox.

Rondborstige Wendy had dan ook een heerlijke Wendy-champagnefles bij voor Maarten. Want het is pakjestijd, hé! Ook Hanne Troonbeeckx nam plaats naast Wendy in de zetel. Sexy Wendy bracht er het liedje 'Wat een avond'. Ze gaf zich helemaal bloot in haar strakke leren kleedje en straalde op het podium!

Wendy arriveerde in Lommel in gezelschap van haar man Franske, zoon Clément & dochter Estelle. Er werden foto's gemaakt met de fans, want Wendy is nog steeds hot in Vlaanderen. Wendy ontving van een fan zelfs heerlijke Lommels pralines ('Het Glazen Huis'). Zoals Wendy kennende draagt ze een warm hart toe en ze wenst iedereen een zalige Kerst en een gelukkig Nieuwjaar 2014!

De relatiebreuken van 2013

Sylvie & Rafael Van der Vaart: zorgen voor de eerste en misschien wel meest besproken breuk van het jaar. De scheiding tussen de twee domineert maandenlang de media. Rafael vindt geluk bij Sylvies voormalige beste vriendin Sabia en vooralsnog lijkt Sylvie het jaar manloos af te sluiten.

Astrid & John Bryan: in juli wordt bekend dat de Vlaamse Hollywoodvrouw na zeven jaar een punt zet achter hun huwelijk. John zou Astrid bedrogen hebben met een Filipijnse.

Hanne Troonbeeckx & Juri Deroye: exact een jaar na de eerste kus met Juri Deroye is de relatie in oktober voorbij. "Als je je niet kan smijten in de liefde, kan je het beter laten", liet Hanne weten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten