vrijdag 5 november 2010

Hans Otten en Hanne Troonbeeckx: 'The Block Gent wordt weer helemaal anders'


Hans Otten en Hanne Troonbeeckx presenteren ook de zesde editie van 'The Block'. VT4 start op dinsdag 1 september het nieuwe seizoen, dit jaar vanuit Gent. Hans en Hanne presenteren, de Gentse Belleman Jean-Pierre Van de Perre krijgt een belangrijke rol in 'The Block Gent'. Een korte reactie van de twee presentatoren!

De Belleman krijgt een vaste rol in 'The Block Gent': wanneer zijn oorverdovende bel en stem door The Block galmt, moeten alle koppels onverbiddelijk hun materiaal laten vallen. De deadline bij elke kameroplevering is dan onherroepelijk verstreken.

Hans Otten: 'Ik sta er toch weer van versteld hoe 'The Block' dit jaar toch weer helemaal anders is. Het idee om ook de crisis te laten toeslaan in 'The Block' waardoor alle kandidaten ALLES zelf moeten doen zonder hulp van vakmannen geeft een zeer authentiek gevoel.

Veel mensen herkennen zich hier dan ook in. 'The Block' is nog nooit zo moeilijk en hard geweest omdat het kaf helemaal van het koren wordt gescheiden. Je kan je dit jaar niet meer verstoppen achter enkele handige aannemers. Zo puur deden we het nog nooit'.

'Verder is het samenbrengen van 2 mensen die mekaar nog nooit eerder gezien hebben een zeer boeiend gegeven. De metalmuzikant en de kleuterjuf : Michel en Ellen. Hoe overleef je 10 weken 'The Block' als je karakter helemaal anders is dan dat van je gelegenheidspartner? Uiteindelijk wil je alletwee winnen. Zowel het voorbereidende proces van maanden als de opnameperiode geven mij opnieuw het gevoel dat we het voor de eerste keer doen."

Hanne Troonbeeckx is onder de indruk van het harde werk dat verzet wordt in Gent: 'Het is opnieuw ontzettend straf hoe hard onze vier duo's werken in het zesde seizoen van 'The Block'!

Maar naast hen staat er ook een volledig uitgerust productie en camerateam, en zij verdienen eigenlijk net zoveel lof. 10 weken lang, dag en nacht staan zij paraat, soms moe maar altijd goedgehumeurd. De set wordt als het ware je tweede thuis! Straf team daar in Gent!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten