donderdag 25 november 2010

Vlaamse mannen zitten het liefst in bad met Hanne Troonbeeckx


Een nogal opmerkelijke uitslag van een onderzoek over met wie Belgische of Vlaamse mannen het liefst naakt in bad duiken. Bovenaan staan Véronique De Kock, Lien Van de Kelder, Hanne Troonbeeckx of de buurvrouw.

Vrouwen zitten het liefst alleen in bad, mannen hebben graag gezelschap, het liefst dus van VT4 omroepster Hanne Troonbeeckx. En terwijl vrouwen uitkijken naar een goede massage van borsten en lichaam, dromen mannen wel eens van hun buurvrouw. Dat zijn enkele conclusies van de grootschalige enquête die verzorgingsmerk Kneipp hield bij meer dan 4.000 Belgen. Enkele verrassende badkamergeheimen onthuld…

Over en uit met onze badkamergeheimen, want verzorgingsmerk Kneipp polste bij ruim 4.000 Belgen naar hun douche- en badgewoontes. Daaruit blijkt onder meer dat mannen een douche boven een bad verkiezen, terwijl vrouwen even graag douchen als baden. Eén op de twee Belgen vindt die combinatie trouwens ideaal.

We nemen een douche of bad om te genieten en te relaxen (43%), om de werkstress weg te spoelen (21%) en om te filosoferen, te dromen of te fantaseren (15%). Ook leuk: één op de tien vrouwen neemt een bad/douche om even helemaal weg te zijn van partner, kinderen of schoonouders. Nog opmerkelijker: bij 3% van de Waalse vrouwen en mannen mag het huisdier mee in bad…

Ruim zes op de tien Belgen zitten het liefst alleen naakt in bad, zonder pottenkijkers. Dat geldt vooral voor vrouwen. Ze zien het badmoment als een ultiem‘ik-moment’: pure ontspanning én plaats genoeg in bad. Naast hun eigen vriend of man, mogen daarna volgende BV’s instappen: Roel Vanderstukken, Koen Wauters en Kurt Rogiers. Internationaal kiezen vrouwen voor Brad Pitt, George Clooney en Johnny Depp. Maar wat bovenal telt, is dat de badpartner een goede massage kan geven!

Mannen hebben graag gezelschap. Ruim één op de drie mannen zit het liefst in bad met zijn partner. Daarnaast zien mannen ook hun buurvrouw zitten, Hanne Troonbeeckx, Lien Van de Kelder en Véronique De Kock. De Hollywood-top drie omvat Cameron Diaz, Angelina Jolie en Jessica Biel. Douchen doen we bij voorkeur allemaal graag alleen, zowel vrouwen als mannen, Vlamingen als Walen.

De best bewaarde badkamergeheimen…

Tot slot peilde Kneipp naar de best bewaarde badkamergeheimen. Zonder blikken of blozen volgt hier de top tien:

1. Naakt zingen en swingen alsof je een echte ster bent.

2. Borsten masseren met de massagestralen van de douchekop…

3. Spannende vrijpartijen in bad of in de douche.

4. Vrouwen: doen alsof je een echte Hollywood-ster bent – waarbij de badscène van Julia Roberts in Pretty Woman wel erg populair blijkt te zijn.

5. Het kind in je naar boven halen: met schuim een baard of bikini maken.

6. Na de douche of het bad een tijdje naakt door het huis blijven lopen.

7. Mannen: stiekem crèmes en verzorgingsproducten van vrouw/zus/moeder uitproberen.

8. Zakelijke telefoontjes afhandelen en niet laten merken dat je in bad zit.

9. Voor eigen ‘bubbels’ zorgen in bad…

10. Vergeten dat je het bad laat vollopen en een ‘overstroming’ aantreffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten