vrijdag 1 april 2011

Hanne Troonbeeckx in bikini op strand in Regi's World


In 2006 nam Hanne Troonbeeckx samen met Dieter, één van de deelnemers van het derde seizoen van The Block, het dance-singletje 'Together' op. Het werd geproduceerd door Regi Penxten van Milk Inc..

'Together' vertoefde enkele weekjes in de Ultratop 50. In Regi's World, Regi's reality-show op JIMtv, was te zien hoe Regi aan Hanne Troonbeeckx in bikini op het strand vroeg om een nummertje in te zingen voor zijn volgende cd.

Hanne twijfelde nog omdat ze niet zeker was van haar zangcapaciteiten. In 2007 raakt bekend dat Hanne Troonbeeckx toch een liedje gaat inzingen op de cd van Regi.

Veel bekend volk in Kinepolis Hasselt op de officiële voorstelling van het debuutalbum ‘REGISTRATED’ van Regi Penxten.

De zowat 400 genodigden, VIP’s en wedstrijdwinnaars, werden samen met de verzamelde pers in één van de zalen van Kinepolis ontvangen door presentator van dienst JIM’s VJ Rik

Waarna VJ Gerrit het vanuit de JIM studio’s via het grote scherm overnam om, na eerst nog een stevige opwarmer met enkele highlights van de voorbije Sportpaleis-concerten, in exclusiviteit de preview aan te kondigen van de laatste aflevering van Regi’s World van dit 3de seizoen.

Een aflevering die je beter niet mag missen want het is lachen geblazen op Regi’s foute houseparty…

Daarna was het tijd voor het officiële gedeelte waarbij Regi al direct een eigen ster mocht ontvangen en zijn platenmaatschappij MOSTIKO hem het allereerste exemplaar van ‘REGISTRATED’ overhandigde. Een debuutalbum dat er mag wezen want maar liefst 13 gerenomeerde artiesten, zoals Hanne Troonbeeckx, eraan mee.

Niemand minder als daar zijn Koen Buyse, Tom Helsen, Bart Peeters, Scala, Katerine, Karen Damen, Danzel, Laura, Wout, Caren Meynen, Kate Ryan, Hanne Troonbeeckx en Roel Vanderstukken… Zij waren allen, op de wegens buitenlandse concerten verhinderde Kate Ryan na, dan ook present in Hasselt.

Platenmaatschappij MOSTIKO had voor dat hele gezelschap trouwens nog een leuke verrassing in huis want zij kregen net als de dolgelukkige Regi allen een gouden plaat voor reeds méér dan 15.000 verkochte exemplaren van ‘REGISTRATED’.

Voor Regi en Elke Van Elderen ging het daarna in stijl per limo van de Kinepolis naar de "Versuz" voor een VIP-afterparty met hun genodigden tot in de vroege uurtjes...

Registrated, het gloednieuwe album van Milk Inc frontman Regi Penxten, is al een tijdje verkrijgbaar. Het album werd voorgesteld in Kinepolis Hasselt. De veertien artiesten - waaronder verschillende Eurosong-artiesten - werden net als Regi meteen met een gouden plaat beloond. Regi & Hanne Troonbeeckx - Scared Of MeGeen opmerkingen:

Een reactie posten