zaterdag 22 oktober 2011

Hanne Troonbeeckx op 4 in Ché’s Hemelse 100 2011

Hanne Troonbeeckx op 4 in Ché’s Hemelse 100 2011
Het is al de twaalfde keer dat Vlaanderens grootste mannenmaandblad Ché zijn Hemelse 100 presenteert, de geheel eigenzinnige stemming van zijn lezers voor de 100 mooiste vrouwen ter wereld.
Opvallend is dat de top-100 duidelijk Vlaams kleurt. 35 landgenotes nestelen zich in Ché’s Hemelse 100. Waaronder 8 in de top-10. De Vlaamse man duldt daar enkel Jessica Alba (blijft op plaats 3) en Megan Fox (van 2 naar 5) tussen het Vlaamse schoon.
Kim Engelbosch springt van 6 naar 2, en op nr. 1 staat voor het tweede jaar op rij voormalig Lezeres van het Jaar van P-magazine Gaëlle Garcia Diaz. Nog een voormalige P-Lezeres van het Jaar, Hanne Troonbeeckx, houdt stand op plaats 4. Hoogste nieuwkomer is Anouk Matton op nr. 9. Véronique De Kock moet enkele plaatsen inleveren, van 5 naar 7, Milk Inc.-frontvrouw Linda Mertens klimt van 9 naar 8.
“Ik geef toe: deze top-100 van mooiste vrouwen ter wereld is een beetje chauvinistisch gekleurd. Daar zitten de naakt fotoshoots van Ché natuurlijk voor iets tussen. Al verdenk ik er onze lezers ook van dat ze redeneren: ‘Die is van bij ons, die kan ik misschien krijgen, laat ik maar eens met complimentjes gooien’”, aldus hoofdredacteur Günther van Hassel.
“Maar misschien moeten we zo bescheiden niet zijn. Er lopen gewoon héél veel mooie bekende vrouwen rond in Vlaanderen. Kijk maar naar alle naaktkalenders met BV's. Nu moeten wij, Vlamingen, alleen nog leren om wat minder met ons hoofd in de grond over straat te lopen.”
Zeven vrouwen handhaven zich al twaalf jaar lang in de Hemelse 100: Jennifer Aniston, Halle Berry, Véronique De Kock, Tanja Dexters, Cameron Diaz, Angelina Jolie en Charlize Theron.
Ché Hemelse 100 juryrapport over Hanne Troonbeeckx.,
SAAM(GEVAT): Van P-magazines Lezeres van het Jaar tot professionele presentatrice van The Block, Hanne Troonbeeckx is een bron van inspiratie voor allerlei types van doe-het-zelvers.
FAAM: Dat u Hanne Troonbeeckx dit najaar regelmatig in het Antwerpse Schipperskwartier heeft zien paraderen, heeft louter en alleen met haar beroep te maken. Trouwens, wat doet ú daar eigenlijk? 

Gaëlle Garcia Diaz ook verkozen tot ‘Mooiste Vrouw ter Wereld’ door de lezers van het grootste mannenmaandblad van Vlaanderen.
Gaëlle Garcia Diaz (22) beleefde deze week haar vuurdoop als VJ voor JIM. Donderdag 14 oktober, mocht ze meteen de Ché/Accent-Luxekalender 2012 boven de doopvont houden. “Dit is waarschijnlijk een van mijn laatste sexy bloot shoots”, liet Garcia Diaz onlangs in het mannenmaandblad Ché verstaan. “Als je met je kop op 2BE, JIM en Plug RTL komt, kan je niet meer elke week naakt je borsten poseren.”
Hanne Troonbeeckx liet zich dan weer van haar beste kant zien in sauna wellness center Thermea 2000, zoals de foto's en You Tube filmpje op deze pagina bewijzen.
In de sauna op de foto met Hanne Troonbeeckx: Hanne Troonbeeckx wil in badjas op de foto met jou!
Thermae 2OOO, het wellnesscentrum bovenop de top van de Limburgse Cauberg in Nederland op slechts 30 min. van Luik en Hasselt, laat u op unieke wijze kennis maken met hét gezicht van Thermae 2OOO, Hanne Troonbeeckx.
Thermae 2OOO werkt sinds een paar maanden nauw samen met Hanne Troonbeeckx, het bekende gezicht van o.a. het populaire TV programma 'The Block' op VT4. In haar schaarse vrije tijd komt Hanne graag optimaal genieten van de wellnessfaciliteiten in het Limburgse Valkenburg. Op 8 juni a.s. is zij aanwezig om de Belgische gasten van Thermae 2OOO de mogelijkheid te bieden om samen met haar op de foto te gaan.
Hanne Troonbeeckx komt graag op 8 juni uitleg geven over haar keuze voor Thermae 2OOO. Tussen 15 en 17 uur wordt er een speciaal fotomoment georganiseerd in Bar Delight voor de Belgische wellnessgasten. Het gebruik van de faciliteiten van Thermae 2OOO, krijgt op deze manier een bijzonder karakter voor een ontspannen dagje uit. Reserveren voor deze dag is niet nodig.
Met een oppervlakte van zo'n 60.000 m2 is Thermae 2OOO één van de grootste wellness centers van Nederland. Bezoekers als Hanne Troonbeeckx kunnen er genieten van binnen- en buitenbaden, sauna's en stoombaden, massages, whirlpools, schoonheidsbehandelingen en kuurprogramma's.
Tip:
Voor wie niet meteen naakt wil rondlopen en zweten in de sauna, is er de eerste dinsdag van de maand: badkledingdag. gewoon in badpak of bikini.
 De Ché/Accent-Luxekalender, een mooie naaktkalender, werd opgenomen op de Dominicaanse Republiek. Internationaal gerenommeerd naaktfotograaf Frank De Mulder nam er met zijn team en drie modellen zijn intrek in een super-de-luxe villa, die zo uit een Bond-film geplukt leek.
Naast de villa worden de hoofdrollen vertolkt door Oriana Pellegrini (25), een Kortrijks model met Italiaanse én Griekse roots (een mens zou voor minder een crisis krijgen), Sarah Stevens (26), een blonde bom uit Mortsel, en Gaëlle Garcia Diaz, de Mooiste Vrouw ter Wereld, regelrecht uit Drogenbos.
De opnames voor de Luxekalender 2012 duurden een week lang, het resultaat is van een internationale klasse. “Je kan je inderdaad afvragen of je helemaal naar de Dominicaanse Republiek moet om twee mooie konten in bikini of naakt op het strand te fotograferen”, aldus hoofdredacteur Günther van Hassel verwijzend naar de cover van de naaktkalender.
“Ja, dat moet. Je doet het voor het mooie weer en het buitengewoon mooie licht. Maar vooral omdat je door een week lang samen te leven op zo’n exotische locatie, een sfeer creëert die het voor iedereen makkelijker maakt om zich bloot te geven. Alleen op die manier krijg je een uitzonderlijk resultaat.”
De Ché/Accent-Luxekalender is vanaf dinsdag 18 oktober te koop in de betere dagbladhandel voor € 24,95.
Gaëlle Garcia Diaz op 1 in Ché’s Hemelse 100
Het is al de twaalfde keer dat Vlaanderens grootste mannenmaandblad Ché zijn Hemelse 100 presenteert, de geheel eigenzinnige stemming van zijn lezers voor de 100 mooiste vrouwen ter wereld. Opvallend is dat de top-100 duidelijk Vlaams kleurt. 35 landgenotes nestelen zich in Ché’s Hemelse 100. Waaronder 8 in de top-10.
De Vlaamse man duldt daar enkel Jessica Alba (blijft op plaats 3) en Megan Fox (van 2 naar 5) tussen het Vlaamse schoon. Kim Engelbosch springt van 6 naar 2, en op nr. 1 staat voor het tweede jaar op rij voormalig Lezeres van het Jaar van P-magazine Gaëlle Garcia Diaz. Nog een voormalige P-Lezeres van het Jaar, Hanne Troonbeeckx, houdt stand op plaats 4. Hoogste nieuwkomer is Anouk Matton op nr. 9. Véronique De Kock moet enkele plaatsen inleveren, van 5 naar 7, Milk Inc.-frontvrouw Linda Mertens klimt van 9 naar 8.
Zeven vrouwen handhaven zich al twaalf jaar lang in de Hemelse 100: Jennifer Aniston, Halle Berry, Véronique De Kock, Tanja Dexters, Cameron Diaz, Angelina Jolie en Charlize Theron.
In 2008 kozen de lezers van het Vlaamse mannenblad Ché in de lijst van in de smaak vallende Hemelse vrouwen Hanne Troonbeeckx nog op brons.
De Hollywoodvamp Jessica Alba voerde de Ché Hemelse 100 aan, op de hielen gezeten door de inheemse Venussen Véronique De Kock en Hanne Troonbeeckx.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten